|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Odavno je Madona za mene misterija...Možda će neki od vas da me pogrešno shvate, ali ja stvarno ne znam kako je ta žena postala to što jeste...niti ima neke glasovne mogućnosti niti vala nešto mnogo dobro izgleda.Stvarno mi je zakonetka kako je jedan tako prosječan lik postao takava ikona i tolika veličina...Šta vi mislite o ovome...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
kad u glavi imas zacrtan cilj i znas da ces ga ostvariti bez obzira na sve, onda ce ti se samo kasti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Mo?da je malo glupo poređenje, ali ni David Beckham nije bogzna kakav fudbaler ali je eto tu gdje jeste, najplaćeniji, najpopulariniji...
Jednostavno ljudima treba valjda u svim bran?ama nekakva "ikona" pa eto nju dopalo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pogledaj film "Evita" i ako dobro obratis paznju, shvatices da ta "prosecna " Madona peva bolje od ijedne obrazovane solo pevacice koju si (ako si) cuo. Ima frazu, ima osecaj ima izrazajnost, a NE PEVA FALS za razliku od 98% posto solo pevaljki kojima vibrato ide +/- stepen i po. Za tako nesto je potreban ogroman rad, trud i talenat. Poslusaj malo njene albume studioznije, pa mi reci da li i dalje isto mislis, ako uzmes u obzir da je ona u jako velikom broju slucajeva i autor. O tome od cega je postala ovo sto jeste i kakva je ona "inace" ne bih, jer nema ni smisla. To je kao kad gledas derbi, a znas rezultat. Licno mi se ne dopada njen poslednji album, ali samo zato sto mi se jednostavno ne dopada, ali to nikako ne moze da znaci da je zena prosecna.
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Mora da ga daje dobro po mumlafonu hahaha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
po meni je postala zvezda sto je imala muda za stilovima tj za odradi nesto mnogo pre nego sto ce biti trend (npr. exprees yourself ili vogue ili cak deeper i deeper) ili cak koketiranje sa klasicnom muzikom (dear jessie) koje su cist house i koji je tada bio veoma underground) ili da napravi "skandal" nekim tabuom (knjiga sex , koreografija i sl. za turneju vogue i sl.) ... tol'ko :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Uvek sam o njoj mislio kao o Ceci ili Breni, tj. o "americkom originalu" Cece, Brene i ostalih. Zena ne pise svoje tekstove, ne svira ni jedan instrument pa ne moze ni da komponuje, a opet glavninu para uzima ona. To bi se zvalo "performer" i ne bi se razlikovalo od operskih diva u proslosti kada ne bi bilo takvog parazitiranja na celom timu ljudi koji za nju radi od A do Z a ostaje u senci.
Takve mi pojave najvise lice na "Pigmalion" - boy bands, "pevaljke", sve te "Made by AOL Time Warner" stvari. Prema Warnerima, vlada SAD izgleda nevina kao malo dete ![]() S druge strane, ne znam zasto ne ceniti albume koji izlaze pod Madoninim imenom. Placeni su brdo para neverovatno dobrim kompozitorima i produentima da "naprave hita", i napravili su ga. "Rain", "Ray of Light", i tako to...
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
mislim da je to opste poznato tj podrazumeva se ... tj zna se da nije artist vec performer ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Procitaj jos jednom gore...
Zena je u najvecem broju slucajeva autor na svojim albumima. Niko ne postaje "Madona" zato sto je budala, a takvi stavovi su karakteristicni za ovo poneblje, ali OK.
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
ja? :]
ipak nije napisala text za pesmu justify my love ili sklopila melodiju za frozen , naravno autori su potpisani ko je sta radio (lenny krawitz/william orbit) , zna se da je armand van helden radio stvar za music mozda je ona napisala txt , zna se kojim kanalima se joj moze ponuditi tvoja muzika pa ako joj se svidi kupice je za pristojnu sumu novca od tebe , naravno da ona takodje radi tj smislja melodije/reci za pesme i da sve sto uradi obija se njoj o glavu... znaci 50/50 :] ljudi ja vise ne zelim da se svadjam oko toga sta ko slusa i sta ko misli i misli da je upravu , ja sam se registrovao ovde da bi nesto naucio od vas i eventualno dao neki moj "savet" , vidim da ce i ovo polako otici u off topic , voleli je mi ili ne zasluzuje svako priznanje . Toliko od mene :]
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 12-10-2006 at 11:26 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nova pljacka budala zvana Scope 4.5 | idekius | DSP forum | 18 | 12-05-2006 11:38 PM |