|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Pa, forum baš i ne funkcioniše po principu "dođeš i riješe ti problem za 5 minuta"... Ako nisi dobro shvatio... MORAŠ DUGO DUGO DA ČITAŠ POSTOVE NA FORUMU da bi nešto naučio, iliti... nema instant rješenja!
Elem, ja sam svojevremeno radio jako lijepe snimke proba svog benda povezujući Line Out mog miksera sa Line In Creative Live! 5.1 karte. Snimao sam u Sound Forge! Pošto ti imaš solidan mikser, ostaje ti "samo" da naštimaš zvuk benda onako kako bi trebalo da zvuči i - snimaš! Naravno da ćeš se prvim snimcima smijati, ali ako budeš uporan... vremenom će se isplatiti!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako snimiti REVERB efekat kao WAV sample? | bleiber | Produkcija Elektronske Muzike | 13 | 23-04-2009 03:24 PM |
kako snimiti | zoolander | Gitarska Produkcija | 5 | 02-03-2006 09:39 AM |
Kako snimiti MUZICKU PILU i violinu? | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 15 | 16-10-2004 02:41 PM |
KAKO SNIMITI KLAVIR? | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 05-10-2004 08:03 PM |