|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Mason
|
![]()
Trenutak molim! Da ne budem pogresno shvacen, ili interpretiran...
Sto se kilometarskih postova tice, ne mislim da su losi u koliko se radi konkretno o necemu i kada su konstruktivni... Ja samo kazem da ne treba pribegavati kilometarskim postovima kada su u pitanju licne rasprave, pogotovu one koje odu do onog "sta je starije, koka ili jaje?"... I ovo je samo moje misljenje... i zelja da forum bude konstruktivan i drugarski nastrojen...
![]() |
#82 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Inace misteriozno je kako je startovan thread sa naslovom Principi DSP-a, sa kopiranim mojim jedinim postom iz threada Dr.RU-a Muzicka kartica ili kako se vec zvao... i to pod mojim imenom!? Sada je ime threada promenjeno u Prednosti i mane DSP-a... E da, kako je moguce da sam ja startovao taj i takav thread a uopste se ne secam toga? Izgleda da je ili krstenica ili diviner.... diviner, da li bi mogao da potpises thread svojim imenom, posto si ga sam postavio... bilo bi malo jasnije clanovima... ako nista drugo. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#84 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Salim se naravno. Vidi se da si citirao mene? Prema tome, ne vidim sta je nejasno. A i evo objasnjeno je na vise mjesta kako je thread nastao. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Pro Member
|
![]()
Kako citam ove duboke rasprave oko DSP-a, evo pitanja za znalce.
Da li znate da ce se u novoj verziji Windows OS-a (codename Vista) umesto dosadasnjeg internog int16 DSP-a, koristiti float32 DSP, i sta ce to znaciti za razvoj buduceg software-a i odn. audio aplikacija?
![]() |
#86 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Predlazem da obrises ovaj thread i da startujes drugi, ako zelis da nastavimo, i pokusaj da me ne "potpisujes" na ovaj nacin, ako nije problem. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#88 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Last edited by LACKY; 18-04-2006 at 12:36 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Moderator
|
![]()
Mi izvukli nesto drugo...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#90 |
Pro Member
|
![]()
U ko ce da bude sekundant?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
muzicka kartica | lala | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 09-06-2009 10:21 PM |
Externa muzicka karta | moka | Computer Hardware | 1 | 11-10-2008 02:54 PM |