|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A poanta je ionako u kvaliteti, ne u kvantiteti. To sto ovdje neki clanovi imaju po par tisuca postova (ili preko tisucu) to ih ne cini vrednijim od onih sto ih imaju manje, a pisu kvalitetnije i svrsishovitije postove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Ovo moje gore se odnosi na uvjet postanja u Malim oglasima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ti si upravu, ali nije ni poenta imati forum na koji dodje mesecno 10 ljudi i stoje na vrhu postovi stari po godinu dana(video sam vise bednih pokusaja pokretanja slicnih).
Nekako to ide upredo, mora se dici kvantitet a uporedo raditi na kvalitetu. Svaki segment sam za sebe nije najsretnije resenje. Ima tu dosta postovanja kao ciste zajebancije(i sam sam tvorac mnogih), ali mislim da treba i to upraznjavati u normalnim kolicinam, jer se ljudi brze upoznaju i zblize. Za ovih 8 mesec na Rumskom, sam se upoznao sa nekolicinom ljudi, i poceli smo da se druzimo i privatno. I to je jedan od velikih kvaliteta ovog foruma! Last edited by LACKY; 20-04-2006 at 11:40 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by diviner; 21-04-2006 at 04:01 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Da, to je istina... ali to onda mogu srediti moderatori Malih Oglasa (neka se stvore)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|