![]() |
Sta mislte....?
Znam da uglavnom ne volite kad se pomene nova grana foruma, ali mislim da bi bilo jaaako korisno otvoriti jednu sekciju BASIC, POCETNICKU , ili kako god. Forum ima vec 1200 clanova, u stalnoj je ekspanziji:), a vecina novih clanova su totalni pocetnici i lepo bi bilo razvrstati teme tipa 'kako da ukljucim mikrofon u SB live', ' zasto mi ne radi FL studio'......... od nekih ozbiljnijih tema. Ovo naravno nije nikakva diskriminacija, vec mislim da bi visestruko doprinelo kvalitetu foruma, kako samim pocetnicima, tako i iskusnijim (po znanju)clanovima kojima te poruke mogu delovati i 'spamozno'.
|
Re: Sta mislte....?
Super...eto ja mogu da budem Admin..postosam vec 2 godine potrcko...:D
|
Evo ja cu uvek prvo tamo da citam poruke... i da odgovaram, naravno, ako znam... :)
Lepo je ako se novi clanovi ohrabruju da salju poruke... jos je lepse ako im se uspe pomoci... pozdrav bogi |
Quote:
Da me ne shvatite pogresno, ne novi po stazu na forumu, nego pocetnici u produkciji i DAW svetu |
JA sam shvatio kako treba ali malo zekim...izvini :hyper:
|
Quote:
Glasam za! |
Quote:
Ma nisam hteo da se neko uvredi, moguce je sve... recimo: Stari clan .... pocetnik u DAW produkciji Stari clan .... ekspert u DAW produkciji... plus sto je moguce i obrnuto.... novi clanovi... Sta god... nisu uvek sva pocetnicka pitanja glupa, cak su vrlo retko glupa, i svako je bio na pocetku "zelen" pa je usput nesto i naucio... pri tom je dosta i propustio da nauci... sto moze neki "pocetnik" da iscacka vise zbog veceg broja pokusaja i vise ociju. pozdrav bogi |
evo mene zanima može li mi neko objasniti jednu stvar na cubaseu kako se dodaje na neku pismu tuc tuc tuc
|
zvincic, ti li si? :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:15 AM. |