Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 15-04-2006, 12:47 AM   #11
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Sta mislte....?

Quote:
Originally Posted by lowrider_vbk
evo mene zanima mo?e li mi neko objasniti jednu stvar na cubaseu kako se dodaje na neku pismu tuc tuc tuc
Chain ti je (unazad) Cubase-Kartica (soundblaster ultra giga ZX Spectrum)- Preamp (ne?to od Behringera) - DI- (isto od behringera)- Mikrofon (sm57 obavezno, jer bolje trpi pritisak)- ti i neka maloletnica kojoj objasni? da to sve nije radi niskih strasti, već da ?rtvuje svoje mlado telo radi tvog muzičkog napretka, i da će je ceo svet znati po tom hitu koji pravi?. E sad gde tačno da uperi? mikrofon da bi dobio maksimalan tuc-tuc, to već ne znam, probaj sam, a i neke stereo kombinacije mogu da urode plodom Znači samo pusti? pesmu, i dok dodaje? tuc tuc, pazi? da bude? u ritmu, ako ti je problem prvo ve?bajte uz metronom, groove je najbitniji!!!

Zadovoljan obja?njenjem?

Eto, ako ja nisam spreman da pohitam početnicima u pomoć, ko nije?

Btw, da, ono je dobra ideja iz prvog posta, a ne znam da li ste razmi?ljali da sa glavne strane mo?e da se uđe na deo sajta gde bi se nalazili članci, tj tutorijali, koji bi se čitali, a ne bi bili u formi tema? Ne?to gde bi bila napisana upravo ta uputstva za početnike? Znači sekcija sajta.
Dushan_S is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules