|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Za sada mi Boesendorfer lezi najbolje u aranzmanima...
Malo je daleko u nazad, ali moze se dosta punchovati sa dobrim kompresorom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
ja radim odsad samo i jedino sa akoustik piano. to je btw 4 klavira in 1.. lepo mi zvuci i zato ga i koristim... samo toliko mogu da kazem
![]() pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Probajte KONTAKTove nekoliko, a isto i GIGA MEGA je i dalje dobro, nasao sam neko isto u GIGA formatu, drugom imenom, zaboravio sam ime, kad nadjem CD napisacu al je stvarno dobro, mozda i bolje od GIGA MEGA.
Al NI KONTAKT im stvarno nekih dobrih klavira. Pozdrav |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Rekao sam vec da sam nabrodu i sviram ovde, pa tako uzmem moju kameru i snimam sebe, mono naravno sa tim jeftinim mikrofonom unutra, na koncertnom Yamaha!
Posle toga importujem u laptom iSonar jer mi je tamo onaj Phanteon za poneti ![]() Zivo je nesto posebno, slazem se da su ti noviji klaviri dobri, ali opet... Uh kad bih imao jedan u svom studiju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Što se klavira tiče, meni najbolje radi sfz od RGC audia u kombinaciji s nekim dobrim klavirskim sound fontom, a njih na netu ima ko govana...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
probao sam i ja gomilu klavira i najbolji po meni je Boesendorfer,doduse da bi se doslo do zeljenog tona treba to farbati i kreciti i farbati (i kreciti) ali je najbolji.Po meni.
Eto. ![]()
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
...
Last edited by sasa.ivkovic; 14-04-2006 at 03:48 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
pozdrav svima ...
![]() dosta sam toga osobno isprobao i po meni je (naravno s pravom klavijaturom sviran) daleko najbolji Ivory (Boesendorfer, Steinway i Yamaha u jednom). pozdrav dgraph |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Tacno ubedljivo najbolji klavir(tj. klaviri) je Sinthogy Ivory al zato i zauzima valjda 25 giga il tako nesto jako veliko.
Al ja do sada nisam zeleo nista lepsi ton nego The Grand il nesto iz Giga Studia jer mi nikad klavir nije lead instrument a kad jeste uglavnom vucem neku boju sa klavijature poz svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Moj glas za Ivory...najbolji do sada...odmah iza njega Akoustik Piano...
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koji je najbolji software vocal reverb | darkobt | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 13-12-2008 11:50 AM |
Koji je po vama najbolji razglas u zemlji Srbiji | AcaHari | Razno | 29 | 05-08-2008 05:53 AM |
Koji je najbolji live kondenzatorski Mikrofon? | mjakovetic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 22-11-2007 10:10 PM |
koji je el. klavir najbolji? | gricko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 28 | 10-07-2005 09:35 PM |