|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Ima tu dosta čudnih priča...sad kad malo dubioznije probam ..svega je tu ako se usporedjuje 2.2>3.02 SX. Ja bar cujem cudne stvari ..napr. stereo slika se mijenja (kod preslusavanja neznam kako je kod rendera) i to pojedinih instrumenata. I jos jedna vrlo cudna stvar Trllogy u 2 ti?i je za cc 30%(postavke iste) ALI SAMO ON
![]()
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
To pucketanje je relativno normalno kod AMD procesora.Meni se desava cak i kada slusam muziku u Winamp-u po nekada,jednostavno pobrljavi,a kada radis u Cubase cuje se samo dok reprodukuje tiho pucketanje,ali kad snimas nebi trebalo da ga ima.Gresim li?
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Primjetio sam da i kad miruje procesor poskakuje ko neki ?ivac ?ivčeni. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Reinstalirao sam sve Cube i Nuende i ponovo instal Sx 3.02 Nu 3.2 SX 2.2
i..ima pobolj?anja i to dosta.Vi?e mi ne poskakuje CPU (zasada) ni u mirovanju. Ali nesto sa stereo slikom nije ok ..kad usporedjujem sva tri. ![]()
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Ma ja uopste ne razumem o cemu pricate.
Razlike izmedju v2 i v3 nema u performansama, tj u zahtevnosti, osim sto je v3 drasticno bolja. Problemi koji ti se javljaju sa opterecenjima uglavnom su vezani za neke od plugova koje koristis i koji emituju odredjene sumove i time stvaraju laznu sliku opterecenja. Imao sam par puta prilike da mi se to desi u projektima, ali se to desavalo i u v2 i u v3, te se isto desava i sad kad konkretan projekat uzmem iz v2 i otvorim u v3. Dosta stvari moze da se resi i sa ditherom na master sekciji. Takodje, ako je konkretan plug u pitanju, moze da se resi njegovim gejtovanjem, ako je on tu neizbezan zbog umetnicke crte koju daje, pa ne mozes da ga zamenis drugim. Price o stereo slici ne smem ni da pocnem da komentarisem...
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EMU L kabel mi macice olabavio (imam ?umu tog sranja od kablova po podu , po stolu, po zidu ..jednog dana....).Sad je ok..a za ostalo vidjet cu jos ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
:o
![]() Plasim se i da te pitam "sta ce ti 2 zvucne od kojih je jedna bolja, a jedna evidentno slabija"...
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
cubase sx 2.0.283 je najstabilnija verzija sx-a. i dok se ne pojavi stabilnija ne mijenjam je nizasta!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Posto uvucem potpuno isti projeckt u Cubase 2 i 3 te podesim sve parametre kao i prefernce da su isti(znacii isti eff instrum) Istovremeno ih slusam pomocu dvije kartice(drukcije naravno ne ide)I to sve i obratnio..znaci EMU>SX2 Terrat. SX3 i obratno.Mislis li da je to bez veze? ![]() Tada primjecujem da je kod SX3 CPU 30 i podrhtava a kod SX2 23 i miruje. Oboje u stanju mirovanja.Kad pokrenem oboje se penju na 40-45 (ovisi kako ulazi koji eff i instrument) ALI SX3 kad napr dodje kod sola (sax lab) CPU poskoci skoro do 100 i zatrokira cijeli zvuk (neki put ko ovca).Kod SX" sve mirno a cpu se elegantno malo podigne i nema trokiranja ni bleeeejanja ![]() To sam htio kazat i naravno zamoliti za savijet.. ![]() A zasto mislis da je Terratec 24/96 sranje od kartice!? ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Kako da otvorim projeckt napravlje u SX3 u SX 2. Ne otvara mi instrumente i njihove postavke
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase LE! Pomoc! | ferucci | Razno | 4 | 22-09-2009 08:18 AM |
pomoc FX CUBASE... | stacato | Audio Software | 1 | 24-03-2009 10:39 AM |
opet ja i problem, ovaj put CUBASE SX3 | lopovic | Audio Software | 0 | 13-10-2005 08:51 PM |