Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-04-2006, 09:38 AM   #21
pinga
Junior Member

Default Re: mozhe li mi uad pomoci ??

ja samo trazhim neshto od cega ce zvuk da mi bude skuplji,deblji,masniji a to naravno ne znachi da mi je ono shto sad smixam zvuchi jeftino,tanko al eto vi ste to (ne nezam ni sam od kud) sami zakljuchili i ako niste ni chuli nishta shto ja radim niti sam ja to negde rekao- e zato ste chudni..
znachi ajmo ponovo (mada stichem utisak da nema smisla) -znachi svidja mi se kako ovo moje zvuchi i u kucnim uslovima i na zvuku (u diskotekama i sl) ali sam chuo i druge i chuo da to mozhe deblje i skuplje..dosadashnji eq-i mi se ne svidjaju jer mi nekako nisu dovoljno precizni (koristio sam nuendov i sony-ev track eq). ozon 3 izotop sam koristio za master i fino mi zadeblja celu traku ali on mi nekako zamuti mix..i ja sam se pitao dal bi mi uad-ovi eq-ovi i master kompresori (jer sam chuo da su jako kvalitetni) dali bolje rezultate kada bi nauchio da ih koristim mada opet pitam se sad dal bi ja to umeo jer to po vama ko da nije za ljude pravljeno..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules