|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Treba da sastavim neki midi studio,whatever za produkciju koja bi otprilike bila brejk...Zanima me snimanje vokala,korishcenje midi klavijature i snimanje gitare...Koja kartica bi bila best buy,i kakav sistem je potreban da bi kartica koju mi preporucite funkcionisala...unaprijed hvala!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
U prevodu, kupujes studio, pa bi spisak?
![]() Jedino jos nisi naveo da bi snimao gudacki orkestar. Imas dovoljno postova o svemu tome, pa kad malo rascitas i nadjes neku polaznu osnovu, napisi to, a mi cemo da ti dalje sugerisemo. Ovako mogu da ti kazem "Sto skuplje to bolje, neces se zajebati". BTW, nisi naveo ni budzet sa kojim raspolazes, te dok to ne uradis i dalje vazi ono od gore... Dobrodosao na forum!
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Cao Zli...
kao što ti je Oggy rekao, baci se malo na iščitavanje Foruma kako bi znao šta to otprilike hoćeš, pa kad budeš malo precizniji - rado ćemo ti pomoći... Dobrodošao...
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Poz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hmmm, odlicno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Da, diviner, to je super potez...
Nadam se da će zaista biti svih cjenovnih kategorija... I da ćemo konačno moći dobiti rack kućišta! ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
malo pomoci oko side-chain-a? | Miha Blaze | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 19-03-2007 06:50 AM |
mozhe li mi uad pomoci ?? | pinga | DSP forum | 36 | 17-04-2006 07:54 PM |
Hvala administraciji | Mogli | Predlozi i sugestije | 10 | 03-07-2005 04:40 PM |