|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Mason
|
![]()
Mala ispravka... moj drug lala i becar
![]() Perun je bio jednom, ili dva puta banovan pre toga... kompromisno, da bi mu skrenuli paznju na ponasanje... "Vece staraca" ovog foruma je par puta "zasedalo" po tom pitanju i pokusalo se sa privremenim banom, ako me secanje dobro sluzi... Ne secam se na koliko je bio banovan... nedelju, ili dve... Cilj nam je bio da ga zadrzimo na forumu, a da mu se stavi do znanja da vredjanje i vulgariteti nisu dozvoljeni... licno sam, verujem, bio korektan prema njemu, a i on prema meni... cak mi je dao na PM par korisnih saveta u vezi kupovine NS10M koje sam bas u to vreme uzimao... Jednom mi je i prijateljski objasnio da su njegovi postovi pogresno shvaceni i da mu nije cilj da lupa packe onima koji imaju manje opreme, ili su krace u poslu... Nazalost, to iz njegovih postova zaista nije moglo da se zakljuci... Verujem da on tako zaista prica i da je to njegov uobicajeni ton, ali ti ga Zagore poznajes i tebi je to jasno, onaj ko ga nezna, to ne moze da zna... L&M, kad, medjutim, dakle, problema je bilo i ranije, a ovo sa Maxom je bio finish i umesto Maxa je mogao biti bilo ko... Njegov stav se tumacio kao "adje sklanjaj se malisha" i cesto su sevale varnice... Sto se tice Maxove sujete, ja nisam zakljucio tako nesto. Sa Maxom se druzim godinu, godinu i po dana, radili smo tri pesme zajedno, razmenjivali misljenje o opremi, tehnikama rada, vise puta bio kod njega kuci, isli zajedno u Budvu, Zrenjanin... Siguran sam da Max nije ni sujetan ni hvalisavac i mislim da svi koji smo duze ovde to znamo... Pa ja sam tek pre neki dan saznao sta je od pesama radio Max i to sasvim slucajno u nekom bezveznom razgovoru... Covek mi se nikada nije ni pohvalio ovim, ili onim... Sujetni ljudi se ne ponasaju tako... Ja sam sujetan, ali to nekako kontrolisem i trudim se da se ne vidi jer znam za to ![]() Peruna bih opet voleo da vidim na ovom forumu jer verujem da pripada ovde... on je covek iz posla, verovatno o.k. lik i neznam sta je tu toliko tesko da sam sebe cenzurise i da obrati paznju da svojim postom ne uvredi nekoga ko to nicim nije zasluzio... Kad ljudi nisu besni, kuca nije tesna ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live one man band :) | STUDIOTON | Pricaonica | 1 | 04-09-2009 09:59 AM |
Master Scratch Band (Prvi Srpski hip hop band - 1984) intervju !! (2007) | DaBear | Promocija radova | 6 | 01-06-2007 03:27 PM |