|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Naravno da nisam sujetan .... dosta clanova me poznaje i zna koliko puta sam pomogao svima .... mislim da je sujeta iskljucena .... da me znas ovo ne bih morao da pricam ...... Perun je bio opominjan par puta jer je svima isao na zivce precestim nevaspitanjem i grubostima kao i vredjanjima i stavom kako jedino moze da se radi sa vrhunskom opremom ..... i da ako je nemas ne treba ni da se bavis poslom .... imam zivi dokaz da ne mora ..... i svoj a i gomile mp3 jeva na netu koji dokazuju suprotno ( ali necu u ovu diskusiju ) ...... posle 1000 " prodavanja pameti " ja sam SAMO JEDNOM porukom rekao da ako ima takav stav mora to da dokaze zaista kvalitetnim radom .... kog ne cujem ... .... zasto je to uvredljivo ???? ..... i gde je tu sujeta ???? .... dovoljno bi bilo da je downloadovao neki njego mrak mp3 i svima da nam zapusi usta .... ![]() ... a to sto ti kazes " Perun prica svojim standardnim tonom " ... sta to mene briga ??? kad komuniciras sa drugima ipak se trazi neki odnos koji je kulturan , a on neka prica svojim standardnim tonom ljudima koji zele da ga slusaju ....... .... to mu ne daje nikakvo pravo da maltretira druge ..... ovim nemam nameru da vracam nesto sto je zavrseno , on naravno moze da dodje pod nekim drugim nickom ( niko mu to ne brani ) i da savetuje druge kao i da nauci od istih , a i ne zelim tebe da uvlacim u tu pricu samo mislim da posmatras jednostrano pa htedoh da ti kazem drugu stranu Sa druge strane on je vec vredjao i javno ( samo je brisano ) tako da nemas prave podatke , a sva njegova vredjanja su editovana tako da ti se verovatno zbog toga cini da je bio pristojan i umeren ....... veruja da nije .... ![]() odoh da radim .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live one man band :) | STUDIOTON | Pricaonica | 1 | 04-09-2009 09:59 AM |
Master Scratch Band (Prvi Srpski hip hop band - 1984) intervju !! (2007) | DaBear | Promocija radova | 6 | 01-06-2007 03:27 PM |