|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
UHHHH... Ajde polako, da ne prenaglim. Dakle, Perun nije banovan sa foruma zbog propagiranja slobode misljenja, vec zbog agresivnog ponasanja prema gomili clanova. Iskreno, ja nisam bio napadan, ali kao moderator sam imao obavezu da mu na to ukazem. Zamolio sam ga da edituje svoje postove koji su sadrzali gomilu uvreda i vulgarnosti upucenih clanovima foruma, ali on se na to nije obazirao. Cak se do te mere nisam zakacio sa njim da mi se cak ni jednom nije obratio za sve vreme tih prozivki i svadja i mojih upozorenja za prestanak istih. Ja sam u nedostatku volje za saradnjom, "kolegijalnoscu" i slicnim bitnim stvarima za suzivot ljudi, bio prinudjen da njegove postove (koji su se nalazili kod mene u sobi) licno editujem i cistim. Njegovo ponasanje je kulminiralo tom cuvenom prepirkom na private-u o kojoj radije ne bih, jer su pale mnogo teske reci. Zar to nije nemoc da se savlada sujeta? Ovaj forum ima 1000 clanova, a banovano ih je troje (tri promila). Zar ne mislis da postoji takva "diktatura" i "sujeta" ( za sujetu ne tvrdim da ne postoji, vec samo da ne postoji u obliku kakvom si je ti predstavio), zar ne mislis da bi mnogo vise clanova bilo banovano? Podji prvo od sebe, pa reci da li licno imas osecaj da nesto "moras" da kazes ili da "moras" da mislis na odredjeni nacin ili da "moras" da podilazis nekome? Ja mislim da na ovo pitanje mozes samo da imas odgovor "Ne". Ako nije tako, navedi primer ili slucaj. Ja sam se obratio Zmaju koji je stari clan jer sam u njegovom nastupu prepoznao tu prikrivenu "prozivku" i verujem da ona nije namerna, vec ju je samo napisao impulsivno, bez razmisljanja i manje vise, ona bi u nekoj pravoj situaciji bila izgovorena na isti nacin od strane bilo koga od nas koji u to veruje. Ovo je ipak net gde nemas mogucnost da osetis atmosferu i nacin na koji to neko izgovara, pa moramo biti pazljiviji u ophodjenju jedni sa drugima. Dakle, nema "prevara" niti "zavera", vec nikom od nas ne treba da posle celog dana posla boravimo negde, gde ce neko da nas proziva ili samara. Nadam se da se ne ljutis zbog ovog posta jer sam samo imao nameru da neke stvari ucinim jasnijim.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live one man band :) | STUDIOTON | Pricaonica | 1 | 04-09-2009 09:59 AM |
Master Scratch Band (Prvi Srpski hip hop band - 1984) intervju !! (2007) | DaBear | Promocija radova | 6 | 01-06-2007 03:27 PM |