|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Mene jako zanima sta je to "spejsing" jer mi je termin u kontekstu bass gitare, potpuno nepoznat uprkos tome sto poprilicno dugo sviram bass.
Inace trajanje baterije od 24 sata nema veze sa zivotom jer baterija traje najmanje po 6 meseci. Cak i ako je slucaj, moze se tumaciti samo kao kvar na instrumentu, a ne kao karakteristika. Kupi neki polovan J bass koji mozes da nadjes pristojan vec od 600 evra navise. Sa Warvickom ces se tesko usreciti jer nema bottom end. Dva puta sam bio u prilici direktno da usporedjujem svoje basove sa Warvickom i u oba slucaja, nije biran warvick kao solucija (dve razlicite Warvick gitare koje su se identicno ponasale, s' tim sto je jedna bila cetvoro, a druga petozicana). Cetvorozicana je poredjena sa Precisionom, a petozicana sa Stingray 5. Sva sreca pa ima jos svedoka tim testovima... Uprosteno, ako sviras prstima i sviras slap, onda bih ti vise preporucio J bass, a ako volis da zuljas trzalicom, P bass, sto ne znaci da ne moze i obrnuto, ali je ovo cesci slucaj. Nemojte da zaboravite da mi objasnite "spejsing" ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|