Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 21-03-2006, 11:22 PM   #1
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Beovizija / Eurovision

razumem te mogli, al ipak mi se cini da je ovako realno najbolje. Gde nam se zuri? Ionako nas evropa otpisala na mnogo duzi vremenski period od tih sankcija... a ovako ce barem neko nesto shvatiti.. i to mozda.. i nije komsiji crkla krava iz cista mira, nego se prezdrala..
Arthur is offline  
Old 22-03-2006, 01:25 PM   #2
drums
Member

drums's Avatar

ljudi ovo sto mi radimo je bezveze,ja cu uvijek da vas sve volim iako se odcjepimo,jer mi nijesmo krivi nizasta.milo je sve organizovao kako treba da se posvadjaju dva naroda i tako lakse obezbjedi odcjepljenje,jer ako ne budemo nezavisni ode on u zatvor je ga svi traze.vi ste se primili na foru jer su postavili faddy-a kao favorita,da srpski ziri misli da je on taj kojeg cemo da forsiramo.poceli ste da davate malo no name poene i uspjeli su da vas odrade na istu foru.zao mi je zbog svega,ali neko je vec u nekom postu pomenuo,da su pravila trebala da se promjene zbog proslogodisnjeg glasanja i tako se izbjegne ova sramota.niko nije bio cist vec su radili po scenarijima.nazalost ostavili su nama da se mi sjekiramo za to jer nam je muzika zivot,a oni su situaciju iskoristili za politicke svrhe i savrseno im se jebe sto cemo mi i kako da radimo,i bas ih briga kako cu ja sjutra da idem gore kod prijatelja,kako cu da sviram i sta cu da radim.njima je uglavnom dobro.
drums is offline  
Old 22-03-2006, 04:13 PM   #3
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Trudio sam se da ne ulecem u raspravu jer se jako lako zapalim i onda bude svasta.
Pokusacu da kazem ono sto imam sto umerenijim tonom, ali koristim poslednje trenutke zdravog razuma da se unapred izvinem, ako se desi da preteram

Drums nije usamljen u svom pokusaju da kao Crnogorac opravda crnogorski pristup glasanju. Jako puno OK ljudi je isto to reklo sa istim osecajem krivice i srama.
Koliko god da me je iznerviralo ono sto je uradjeno, jos vise me nervira sto se to koristi kao nacin za ostvarenje planova o Milivoj i Acovoj privatnoj off-shore drzavi i potura casne ljude da podmecu svoj obraz i da nose osecaj krivice za nesto za sta uopste nisu krivi, a kod druge strane (Srba) izazivaju reakciju ne prema kriminalcima, vec upravo prema tim ljudima koji iz zelje da pokazu da to nije njihova volja, bivaju izlozeni u prvi plan, pa je prst automatski uperen u njih, a ne u onoga u koga treba da bude.
Ovo je scenario koji je jako poznat na ovim prostorima i jedino treba da budemo oprezni da nam se ne ponove greske koje smo dosta puta napravili.
Mozda zaista trebamo da zivimo u odvojenim "drzavama", ali ne mozemo promeniti cinjenicu da smo upuceni jedni na druge, kao sto je to slucaj i sa Hrvatima, Bosancima, Slovencima i Makedoncima...
Bez veze je ovde raspravljati o Eurosongu, kad nikog od nas niko nije pitao nista pre nego je doneo odluku na se onakva svinjarija napravi i jedino sto mi mozemo je da sve to iskuliramo jer na ovaj nacin nista ne mozemo resiti.
Daleko od toga da mislim da sa "nase" (srpske) strane nije bilo pokusaja da se festival namesti i daleko od toga da 16. Januara (znam i datum) nisam saznao da Flamingosi idu na Eurosong i daleko od toga da je to super pesma i jos dalje od toga da nije bilo i boljih ("boljih")... Ali je crnogorski ziri (ne Crnogorci) bio spretniji u muvanju, podmetnuvsi malog Faddy-ja kao mamac i iskoristio to za par poena koji su napravili razliku izmedju prvo i drugoplasiranog (4, cini mi se).
Jebiga (psujem, ali nisam rekao nista katastrofalno do sada, pa ne bih da mi propada izvinjenje sa pocetka ), ovo treba iskulirati jer mi sigurno necemo resiti nista, a jedino sto mozemo je da se medjusobno natezemo do 1000 i nazad.
Crnogorci ne treba da se izvinjavaju jer nije njihova krivica, a mi ne treba da se palimo jer nije nas interes u pitanju, vec interes pojedinih uticajnih ljudi iz BG koji stoje iza projekta (jedino sto je realna razlika sto kod nas nije u pitanju politicki interes, vec materijalni) i koje zabole dupe i za Srbe i za Crnogorce, vec ih samo briga za to kako da povecaju svoju proviziju (nezakonitu, naravno) za izdavanje necijeg albuma (sto je otprilike i uslov da bude izdat).
Opet mislim i da su Ogi i Marinko sjajno izneli celu pricu i da sa te strane apsolutno nemam nista lose da kazem jer su oni zabavljaci i to dobro rade. Problem je samo sto se uvek za nekim ko je OK povlaci u potaji neko ko nije i onda ljudi upiru prstom u momke koji za to zaista nisu krivi, vec su samo exponirani.
Ovde moze da pomogne samo zdrav razum, nista drugo.

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline  
Old 26-03-2006, 11:13 PM   #4
drums
Member

drums's Avatar

apsolutno se slazem sa svim sto si rekao,hvali nam zdravog razuma i to dosta
drums is offline  
Old 27-03-2006, 12:45 AM   #5
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Meni je najtuznije sto se zbog skandala oko glasanja, koji je zaista cisto politicki, i nas kao takav ne bi trebalo previse da zanima, prikrilo nesto mnogo strasnije, sto vecinu nas bije po usima - kriterijum i izbor pesama za same polufinalne veceri. O tome vise niko ne prica, a trebalo bi , TREBALO BI

..jos jedan privatni festival, kome se vesto da legalitet.....
Old 27-03-2006, 01:18 AM   #6
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

Quote:
Originally Posted by drums
milo je sve organizovao kako treba da se posvadjaju dva naroda
Samo mala ispravka...jedan te isti narod...
zmaj is offline  
Old 03-05-2006, 12:43 AM   #7
Talino
Banned

Talino's Avatar

Quote:
Originally Posted by zmaj
Samo mala ispravka...jedan te isti narod...
Ispravka je, po meni, neispravna.
Talino is offline  
Old 03-05-2006, 12:54 AM   #8
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Daj zakljucajte ovaj tread jer ce sve da ode u pm.
LACKY is offline  
Old 03-05-2006, 01:07 AM   #9
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by Talino
Ispravka je, po meni, neispravna.
Nemoj se zanositi da su moderatori i admini budale, a da je tvoj identitet tajna...

S' obzirom na minule dogadjaje, ja se na tvom metu nebih zezao sa ponovnim uplitanjem u politicke teme!

Nemoj nas vuci za rukav po drugi put!
Ja se nadam da ces biti uzdrzan i odmeren... O.K. si covek, ali se ovakvih tema kloni... za svoje dobro i za dobro svih...
Old 03-05-2006, 01:51 AM   #10
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Jos jedna opomena Talino.

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules