Pa i ako pricamo o novcu , ako kupis 2 x PoCo i 4 x Uad po grubom racunu , nisi dosao do 2500 e , jos 400 e za vss3 i to je sigurno u rangu TDM a ( ako ne i bolje .... bar po mom ukusu ) a opet je daleko ispod cene PT , gledajuci AD DA konvertere .... apogee je bolje resenje od 192 ....
Na sistemu kao sto je gore naveden , 150 kanala + slika ..... sumnjam da bi preslo preko 25 % .......
Moji mixevi su pretrpani svim i svacim , dupliram svasta i cesto su oko 130 kanala ( bolesnik ...

) ali sa UAD om i PowerC .... retko da dolazim do 75 % ( latency 40 ms ) pri cemu pricamo o zaista preprocesiranju svega i svacega ( nki kanali bogami imaju i po 5 plugova na insertu ) ...... a slika ( koja jako cesto postoji ) zaista ne zauzima procesor uopste ...... zauzima samo ram ......
Opet se vezujem za Oggy jevu pricu ..... i ne zelim da stajem na ovu ili onu stranu . Poenta moje price je da je pogresno govoriti o necemu kao iskljucivom i to je razlog zasto sam se javio . Nikako da pricam da je nesto bolje od neceg drugog jer bih time sam sebi uleteo u kontru .
Pozdrav