|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
I jos jedna stvar... Momci ti nece oprostiti sto si im uzeo sobu za ispijanje pive!
Hehe tu si u pravu ![]() Salu na stranu, stvarno me je iznenadilo to da ste pozrtvovano reagovali na post. Zahvaljujem ponovo. Nije mi namjera bila (ali forumi ko forumi) da se prepirete tako zustro ![]() Ekipa je pogledala skice, i skica 1 -by Tiki the Boyler (mozda zbog detaljnog opisa) je prilicno dobro prosla a u kombinaciji sa postavkom pulta na skici 2 -by ridge (naravno stalno neko nesto ima za izmjeniti, dodati i sl.). Posto nemamo iskustva u studijskom radu (muzicki staz je izmedju 5-10 godina, osnove znamo, stage iskustva imamo, tehnikom se barata ![]() Studio nam je (narocito gledajuci na uvjete) pravi izazov, a zelimo da to uradimo sto bolje. Tehnicki uvijeti su kakvi-takvi, pa samim time jasno nam je da sve aspekte ne mozemo zadovoljiti, ali mozemo se potruditi da budu na prihvatljivom nivou. E kad postam da jos nesto pitam (znam da je ovo pitanje izlizano i vec postoji na forumu, ali mozda ima neki razlog za drugaciju reakciju ![]() Dakle, koja sredstva i materijali su najpozeljniji za oglusivanje, te dali postoji spisak negdje tih materijala koji se primjenjuju u ovakvim situacijama ? Veliki pozdrav
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|