|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Nezvanicni spisak sa RTS foruma:
1.Maler Izvodi:Blah,blah bend Muzika:Bojan Vasić Tekst:Lidija Rosić 2.Iskrena pesma Izvodi:Julija i Julija Muzika:Vuk Protić Tekst:Vuk Protić 3.Izabran Izvodi:Ivana Selakov Muzika:Srđan Simić Kamba Tekst:Strahinja Knežević 4.Kapija Izvodi:Biber Muzika:Rastko Aksentijević Tekst:Ramirez, Rastko Aksentijević 5.Da ti se dlanovi zalede Izvodi:Aleksandra Radović Muzika:Aleksandra Milutinović Tekst:Aleksandra Milutinović, Ljilja Jorgovanović 6.Blizina Izvodi:Zvezde Granda i Šaban Bajramović Muzika:Zoran Lesendrić Tekst:Ljilja Jorgovanović 7.Greh Izvodi:Tijana Dapčević Muzika: Dragan Brajović Braja Tekst: Dragan Brajović Braja 8.Lazarica Izvodi:Ivana Jordan Muzika:Ivana Jordan Tekst:Ivana Jordan 9.Romale romali Izvodi:Ana Nikolić Muzika:Zoran Lesendrić Tekst:Ljilja Jorgovanović 10.Ludi letnji ples Izvodi:Flamingosi feat. Luis Muzika:Goran Stanković, Ognjen Amidžić Tekst:Ognjen Amidžić 11.Kada ti treba Izvodi:Maja Nikolić Muzika:Aleksandar Kraljević Tekst:Leontina Vukomanović 12. Ništa o njoj Izvodi:Nevena Muzik: Leontina Vukomanović Tekst:Leontina Vukomanović 13.Poruka za ljubav Izvodi:Ivana Knežević Muzika:Aleksandar Kobac Tekst:Svetlana Slavković 14.Bajka Izvodi:Propaganda 117 Muzika:Aleksandar Sretenović Tekst:Aleksandar Sretenović 15.Konak Izvodi:Ana Bekuta Muzika:Zoran Marjanović Tekst:Saša Milošević 16.Vatrena Izvodi:Koktel bend Muzika:Bojan Jeremić Tekst:Zoran Zlatanović 17.Sve ili ništa Izvodi:Marko Jeftić Muzika:Srđan Simić Kamba Tekst:Aleksandar Tomić 18.Jednom pokidano Izvode:Blizanci Muzika:Aleksandar Perišić Romario Tekst:Aleksandar Tomić 19.Kad me jednom za te ne bude Izvodi:Vanja Radovanović Muzika:Željko Subotić Tekst:Željko Subotić, Brane Marinković 20.Otrezni me Izvodi:Želimir Petrović Muzika:Nena Leković Tekst:Nena Leković 21.Osvoji me Izvodi:Enes Ukić Muzika:Rade Radivojević Tekst:Enes Ukić, Dina Drpljanin 22.Nisam kriv Izvodi: Dejan Vozlić Muzika: Dejan Vozlić Tekst: Dejan Vozlić 23.Kap po kap Izvodi:Romana Muzika:Goran Stanković Tekst:Saša Milošević Mare,Ljilja Jorgovanović 24. Neopisivo Izvodi:Slađa Ivanišević Muzika:Leontina Vukomanović Tekst:Leontina Vukomanović Ono sto me je odmah zanimalo je kako se Marina Tucakovic zove ove godine... Prosta matematika govori da Marina Tucakovic=Ljilja Jorgovanovic Ove godine autor cak 4 pesme! ![]() Last edited by Gianfranco; 27-01-2006 at 11:59 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mason
|
![]()
Ako se ne varam, ta Ljilja Jorgovanovic zaista postoji... Znas, ona i Marina su ti valjda kao Kurta i Murta...
Sad, ko ce da uzjase, a ko da sjase, to neznam...
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Po novinama se pisalo da ce zvezdama granda tekst pisati M.Tucakovic...sada vidim da je potpisana Lj.Jorgovanovic.
Prosle godine je Lesendric saradjivao na pesmama sa famoznom Majom Milo? a ove godine ocigledno nezadovoljan saradnjom on, kao i klijenti pre svega ,saradjuje sa Lili ![]() Eto kako neko kao Maja Milo? jedne godine bude jako trazen, pa ga sledece nema... A neko kao Lili prosle godine ne napise ni jednu za Beoviziju a ove godine 4! ![]() Last edited by Gianfranco; 27-01-2006 at 02:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
I ja mislim da ta Lijlja postoji
Btw Smem u pola opreme da odigram kombinaciju 14 od 15 bez da cujem pesme, ko ce proci na SCG finale ![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Hocete da kazete da nijednu od te 4 pesme gde je potpisana Lili,nije pisala Marina?
Ljudi,nije ni cudo sto nam u drzavi i muzickom biznisu vladaju oni koji vladaju,kada je narod naivan,lakoveran i popustljiv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ovo je raspored prezentovanja pesama na RTS-u (18:50h):
4.02 - subota 1.Aleksandra Radović ? DA TI SE DLANOVI ZALEDE 1.Bojan Delić ? SUDBINA 5.02. - nedelja 2.Ana Bekuta ? KONAK 2.Vladana Vučinić i Bojana Nenezić ? ?ELJNA 6.02. ? ponedeljak 3.Ana Nikolić ? ROMALE ROMALI 3.Grim ? USPAVANKA 7.02. ? utorak 4.Biber ? KAPIJA 4.Dalibor Dado Đurović ? NE POSTOJIM 8.02. ? sreda 5.Blah blah bend ? MALER 5.Dan poslije ? KORACI 9.02. - četvrtak 6.Blizanci ? JEDNOM POKIDANO 6.Danica Krsmanović ? ?UBOR VINA 10.02. ? petak 7.Vanja Radovanović ? KAD ME JEDNOM ZA TE NE BUDE 7.Jelena Ka?anegra-NAĆI ĆU TE 11.02.-subota 8.Dejan Vozlić-NISAM KRIV 8.Katapult - KAD LJUBAV POBJEDI 9.Enes Ukić - OSVOJI ME 12.02.-nedelja 10.?elimir Petrović - OTREZNI ME 9.Krug - PUTUJEM SAMA 11.Zvezde Granda i ?aban Bajramović - BLIZINA 13.02.-ponedeljak 12.Ivana Jordan - LAZARICA 10.Marija Brajović - TI NISI TAJ 14.02.-utorak 13.Ivana Kneđević - PORUKA ZA LJUBAV 11.Milena Vučić - ?IVA SAM 15.02.-sreda 14.Ivana Selakov - IZABRAN 12.Milica Milić -TI SI MI ZA SVE 16.02.-četvrtak 15.Julija i Julija - ISRENA PESMA 13.Nela Popović - FENIKS 17.02.-petak 16.Koktel bend - VATRENA 14.Nikola Karad?ić - HASTA LA VISTA 18.02.-subota 17.Maja Nikolić - KADA TI TREBA 15.Nina ?i?ić - POTRA?I ME 18.Marko Jeftić - SVE ILI NI?TA 19.02-nedelja 19.Nevena - NI?TA O NJOJ 16.No name - MOJA LJUBAVI 20.Propaganda 117 - BAJKA 20.02.-ponedeljak 21.Romana - KAP PO KAP 17.Sa?a Barjaktarević - BUDI SVOJ 21.02.-utorak 22.Slađa Ivani?ević - NEOPISIVA 18.Stevan Faddy - CIPELE 22.02.-sreda 23.Tijana Dapčević - GREH 19.Stevan Filipović - ZA NJU 23.02.-četvrtak 24.Flamingosi feat. Luis - LUDI LETNJI DAN 20.Crveno i crno - ANĐEO U OČIMA Nisam cuo ni jednu pesmu,ali koliko umem da osluskujem utiske onih koji su culi... glavni favorit je Ivana Jordan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Preslusao sam skoro sve pesme i verovatno za mnoge neocekivano Flamingosi
imaju najbolju pesmu! To tvrdim i ne samo da je najbolja vec je ubedljivo najbolja. Ostali svi lice jedni na druge i na pesme sa prethodnih evrovizija,a kada se nesto pravi na taj nacin to nikada nema potrebnu snagu. U pesmi ima jedan deo koji nije "evropski" a to je deo kada idu zenski vokali... Podseca me na mnoge pesme domace produkcije,npr. Leontinu i sl. Ali bez obzira,u odnosu na ostale,pesma sa najjasnijom idejom (veoma catchy) i odlicnom energijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
konacno da i ja budem zadovoljan glasanjem zirija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Gresis po ziriju ide No Name!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sve stoji .... osim da je pesma najbolja ...... Razlikuje se , ketchi je , sa jasnom idejom ..... sve ok .... ali najbolja ????? ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2008 | Oggy | Pricaonica | 195 | 09-05-2008 03:01 AM |
Beovizija 2007 | Mitjovan | Dragan Ivanović | 115 | 01-04-2007 11:39 PM |