|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
...bez obzira na vrstu muzike?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Dobro pitanje!
I mene to zanima! I zanimaju me prosjecne cijene cd albuma u srbiji! Sorry, glupo je pitanje... al kad ne zivim tamo pa ne znam ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
oko 5 evra shot za domaca izdanja... za strana, npr. novi depeche mode sam platio oko 15e
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Domacem izdavastvu umesto pirata koji su harali do sada, krv pije "kiosk" izdavastvo gde se prodaju originali po ceni od 150 din (sto je bila cena i za pirateriju)
Ako to uzmemo u obzir, minimalan tiraz takvih izdanja je, cini mi se, 15 hiljada, a Bajaga je imao i drugi tiraz, pa time verujem da je dobro premasio prvopomenutu cifru. Iskreno sumnjam da bi bili isti podatci da se diskovi prodaju po realnim cenama.
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
Domace ne-turbo izdavacke kuce mahom stampaju po 1000 din prvi tiraz, pa AKO se prode, stampa se dalje. za Bajagu sam cuo da je prodao citavih 70.000diskova, doduse po 170 din uz "Kurir" casopis. Za sve ostale neznam, takodje sam samo nacuo da je Colicev prvi tiraz za Okano bio 100.000diskova ali ne i da ga je prodao..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bolje resenje za zastitu muzickih autorskih prava u Beogradu? | Eeva_r&b | Pravna Pitanja | 109 | 09-07-2009 08:29 AM |
Tirazi ?! | Max | Pricaonica | 8 | 12-12-2008 03:43 AM |
-=PREPORUKE: Nova Izdanja=- | ProkDu | Razno | 29 | 26-12-2005 04:38 PM |