|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Nisi prokomentarisao kako ti zvuče ovi novi klip-ovi, ?to sam ih okačio na KVR-u? Quote:
![]() http://www.milking-rosewood.com/mp3/...ksAmp_LowB.mp3
![]() |
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
:o
![]() ![]()
![]() |
#43 |
MAO
|
![]()
dee da nadjem onaj andysneapov preset za C4/???? mnogo lepo radi, i ne treba mi multimaximizer..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#45 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#46 |
MAO
|
![]()
hehe bas to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() svidja mi se,mnogo mi je bolje nego na onom Xmassu sto imamo svi ostali ![]() preslusacu i ostale,slabo sam ovih dana bio na netu. i posto imas tu betu (koja je pretpostavljam dosta funkcionalnija od starog xmass-a),kakvo je sada tvoje misljenje o midievom plugu? mislis li da ce biti nesto stvarno dobro kada konacno izadje full verzija? Last edited by veseli koljac; 20-01-2006 at 12:05 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
Nisam siguran, ali ne bih se kladio da ikakve beta uopšte postoji - za sad. Ovo što sam ja dobio je isti xmass plugin, samo što je iskodiran da ima neku normalniju kutiju od one koja je u oficijalnoj verziji, tj moguće je nešto ljudski snimiti sa njim. Dobro radi, ali to je onaj stari engine, a ovaj novi engine koji pominje je nastao posle ovog plugin-a. Malo fali gain-a u ovom plugin-u. Meni je Amplitube uvek prilično lošnjikavo zvučao ali je dok se svira podsećao više na pravo pojačalo po feeling-u i ponašanju, od GR koji možda nešto bolje zvučno radi, ali doks viram mi je jako nerealno. Ovaj Xmass se ponaša tu malo gore od Amplitube-a ali kad ga snimiš i pustiš nakon što je odsvirano bolje je od oba. Fali Gain-a takođe.
"Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger Last edited by Dushan_S; 20-01-2006 at 03:13 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Pro Member
|
![]()
dz dz dz
![]() Al nije taj xmass nego GR. Nevermind pros**avanja, samo sam se igrao sa tonom. Ono sto me nervira je taj donji "punch" koji mi je nekako presirok. Ako ga smanjim onda zvuci previse tanko, ako ga dodam bas gitara je nepotrebna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
jos dz-dz-dz-a
![]() (oko 300 kb) http://www.sendspace.com/file/laeger Last edited by veseli koljac; 27-01-2006 at 08:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 09-07-2009 12:28 PM |
Bo?ićne pesme | Worshipartist | Razno | 3 | 06-12-2007 05:17 PM |