Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Malopre upalim televizor i na njemu Grand a na grandu neka grupa likova koje su najavili kao zvezde granda i pomenuli nešto za pesmu kako će biti hit, a onda su oni otpevali neki tehno proliv u fazonu najgorih abortusa vokalno čvoračkog sastava "Luna", čiji tekst je pisan u nekoj neverovatnoj nameri da se bavi slobodom izražavanja i individualizmom. Tj, pij kad ti se pije s..i kad ti se s..e i tako dalje. Molim vas, utešite me i recite mi da to nije pesma koja ja pominjana kao kandidat za evroviziju. Moje detinjstvo je već upropašćeno ovim užasnim iskustvom, ali i dalje se nadam.
|
To sigurno nije ta pesma (cisto zato sto pesme za euro song nesmeju biti emitovane sem u zvanicnom predstavljanju) ali nemoj da te ovo utesi jer ako mislis da ce zvanicna za takmicenje biti bolja nece ti biti lako kada je cujes!Mada ko zna?
Ono sto znam pesmu im je spremio Kiki ex Piloti i normalno u tandemu sa Marinom Tucakovic.

Ako pobede i odu u Grcku mozda ce Sasa Popovic postati Trevor Horn(ima tu simbolike oba nose naocare)