|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Iskreno, Daarkvude i nisam slusao preterano da bih imao razlog zasto ih ne volim, ali su mi oni personifikacija te B92 (kvazi-ultra-urbane ) scene koja mi je na svoj nacin gadna kao i Pink masinerija na svoj. Jedina razlika za mene je sto bi ta 'B92' scena trebala da ima svoje mesto na nasoj sceni kao alternativa nekom jakom main-straemu i onda bi mi verovatno sve to bilo zanimljivo, za razliku od 90% izvodjaca sa Pinka koji, sto se mene tice, mogu da budu u avionu za Mancester kad se sledeci put bude rusio.
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
Možda se malo cela priča previše vezala za to pominjanje D.Dub-a, sasvim slučajno. Oni su meni sasvim ok, ali to što kaže off, oni bi trebalo da su alternativa nekom jakom mainstream-u, koji trenutno ne postoji, a sistematski su ga ubijali i ovi sa turbo strane i ovi drugi iz pravovernih "kulturnih" krugova.
![]() |
#43 | |
Member
|
![]() Quote:
tetive na sakama sam isteglio kucajuci po raspravama na slicnu temu na drugim forumima, pa se izvinjavam na odsustvu detaljnijeg objasnjenja svojih misli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
aaaaa.....tako znači? Jebiga, nisam znao...Znači slu?anost je direktno proporcionalna medijskom marketingu? E, da sam to ranije znao, đe bi mi kraj bio...Eto, sad kad sam i ja prosvijetljen, nema vi?e ljudi koji vjeruju da treba praviti dobre pjesme |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
@bassystem
Cemu sarkazam? ako se ne slazes (ne znaci da se ja slazem ![]() Definitivno postoji veza ali da je direktno proporcijalna - ne mogu u potpunosti da se slozim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() http://bibermusic.com Last edited by LACKY; 23-12-2005 at 01:27 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Moderator
|
![]()
Zdravo LACKY,
Quote:
To sto ti zoves "zarom" moze samo da izazove svadju a ne diskusiju, tako da nije korektno potpaljivati nesto sto ni ne planiras da gasis... koliko mogu da zakljucim iz toka "diskusije". Ista ti je prica na putu, kada vozis, i kada postoje "vozaci" koji ocekuju od drugih vozaca da cuvaju i svoja i njihova kola, kao i svoje i njihove glave... pa ako ti zastupas stav da nema dobre voznje bez naglog "utrcavanja", 'nako, da bude "zanimljivije", onda bih ja, koji nisam avanturisticki raspolozen, sacekao da odmaknes... i nastavio mirno i hladne glave... pa kada nas ima vise takvih... da li mozes da dobijes "diskusiju po sopstvenom ukusu"? pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#49 |
Pro Member
|
![]()
Zasto se odmah porazumeva svadja ako ce bilo ko odnas da skrene sa teme i na kraju se ona stavi pod kljuc i nikom nista, to je po meni gore ngo reci nekom cekaj malo vidis da se svi bavimo necim sto nas mozda zanima. Nemora odmah to da plane u svadju, meni se vise puta desilo da na neku salu dobijem naj strasnije napusavanje pa nikome nisam nista zamerio, jel mozda coveku nije do sale: sad verovatno pisanim kontaktom mozda neko sitno zezanje nebude naj razumljivije pa se covek brecne. Ali nemogu u svakom momentu bas da pazim na 1000 sitnica pa se desi a desava se manje vise svima nama.Nemam nameru da raspirujem nikakvu svadju a ako sam izazvao svadju oko Darkwuda onda se izvinjavam svima unapred!
pozdrav takodje. (zurio sam dok sam to pisao,uradjeno editovanje) Last edited by LACKY; 21-12-2005 at 03:02 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Razlozi mogu biti razni, mogu samo da nagadjam... verovatno je najveci upravo taj sto malo koji posetilac ovog Foruma moze reci iskreno sebi da je zadovoljan u najsirem smislu... treba imati MNOGO snage i volje da se ta cinjenica potisne, i da mozemo koliko-toliko komunicirati kao ljudi. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Volim Narodnjake | balthazaar | Pricaonica | 38 | 29-04-2008 04:45 PM |
Evo za?to volim D-50 synth | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 50 | 29-10-2007 08:29 PM |
Zasto volim Kawai K4 :))) | Daemian | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 19-10-2007 09:10 AM |