|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
e zaboravih Wiklera... taj sta je ucinio BG undergound sceni, to ce se godinama pamtiti... a sta se tek sprema da izadje... oterace neke lazne Zappe u "penzijuuu"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Arture, uglavnom se ne sla?em sa tobom, ali to je i poenta valjda, da pričamo o tome...ali kad ka?e? za Darkvude: "pored maestralnog instrumentalnog vladanja"...pa mislim stvarno, tu ga prećera...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Iskreno, Daarkvude i nisam slusao preterano da bih imao razlog zasto ih ne volim, ali su mi oni personifikacija te B92 (kvazi-ultra-urbane ) scene koja mi je na svoj nacin gadna kao i Pink masinerija na svoj. Jedina razlika za mene je sto bi ta 'B92' scena trebala da ima svoje mesto na nasoj sceni kao alternativa nekom jakom main-straemu i onda bi mi verovatno sve to bilo zanimljivo, za razliku od 90% izvodjaca sa Pinka koji, sto se mene tice, mogu da budu u avionu za Mancester kad se sledeci put bude rusio.
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Možda se malo cela priča previše vezala za to pominjanje D.Dub-a, sasvim slučajno. Oni su meni sasvim ok, ali to što kaže off, oni bi trebalo da su alternativa nekom jakom mainstream-u, koji trenutno ne postoji, a sistematski su ga ubijali i ovi sa turbo strane i ovi drugi iz pravovernih "kulturnih" krugova.
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
tetive na sakama sam isteglio kucajuci po raspravama na slicnu temu na drugim forumima, pa se izvinjavam na odsustvu detaljnijeg objasnjenja svojih misli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
aaaaa.....tako znači? Jebiga, nisam znao...Znači slu?anost je direktno proporcionalna medijskom marketingu? E, da sam to ranije znao, đe bi mi kraj bio...Eto, sad kad sam i ja prosvijetljen, nema vi?e ljudi koji vjeruju da treba praviti dobre pjesme |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
@bassystem
Cemu sarkazam? ako se ne slazes (ne znaci da se ja slazem ![]() Definitivno postoji veza ali da je direktno proporcijalna - ne mogu u potpunosti da se slozim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
[quote=andreja]ja sam mislio da su u ovim vremenima iscezli ljudi koji ne znaju da je slusanost direktno proporcionalna medijiskom marketingu i veruju da umetnicki kvalitet igra nekakvu ulogu u slusanosti i popularnosti. quote]
ne ?elim ja nikakve igre ni prepucavanja s tobom, nego me iznervirao ton kojim si ti meni obja?njavao ove trivijalne stvari, k'o da sam dijete, ili ?ivim na Marsu pa ne vidim ?ta se de?ava pa si ti tu da mi otvori? oči... ko ?to sam milion puta rek'o marketing je veoma bitan u promociji muzike i slu?anosti, ali AKO NEMA? DOBRU PJESMU SVE TO TRAJE DOK IMA? PARA DA PLAĆA? TERMINE NA TV... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Volim Narodnjake | balthazaar | Pricaonica | 38 | 29-04-2008 04:45 PM |
Evo za?to volim D-50 synth | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 50 | 29-10-2007 08:29 PM |
Zasto volim Kawai K4 :))) | Daemian | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 19-10-2007 09:10 AM |