|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Javio mi se veoma "hitan" posao, koji do sada nisam imao potrebe da radim. Treba da konvertujem vi?e midi fajlova u mp3 ili wav. Na?ao sam nabrzinu neki Direct Midi to MP3 Converter, alo nije to to - javlja se neki brum i krčanje u konvertovanom fajlu! Zamolio bih Vas za pomoć, po?to mi je stvarno hitna stvar. Kako i čime da sredim i zavr?im ovo najbolje i najkvalitetnije /koliko je to moguće.../ Najlep?e hvala i pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
MIDI ne biti zvuk. MIDI biti note. MIDI traziti neki sekvencer, a sekvencer traziti SEMPLER pa teko onda dobiti zvuk.
Iliti, ucitaj ga u Cubase/Sonar/STAGOD, i rasporedi ga na neke zvukove (zavisi sta je sadrzaj midi fajla), pa ces tek ondak moci da to renderujes u wav, pa dalje gde god oces |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Prijatelji i kolege, hvala Vam stvarno na brzom odgovoru. Diviner je tačno rekao - zvučna je na ovom kompu te?ka integru?a, pa zato i "dodaje" svoje umetničke radove
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Probaj ovo parce softwera
http://midconverter.com/midi-to-mp3.shtml |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
Baci pogled na ovo sto ti Mogli predlozi...Potrazi malo po netu i forumima (probaj i na ovom forumu, ali koristi search na google npr. site:rumski.com trazenarijec), siguran sam da mozes naci i takvih alatki (koje rade konverziju principom renderovanja nekakve njihove GM (general MIDI) banke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa ja sam to radio jos kad sam bio mali...losu karticu ladno vadi sinteza zvuka koju ima mali program YAMAHA.S-YXG50, samo sto treba naci verziju koja radi na XP.
Evo to je ova verzija - Yamaha SoftSynthesizer S-YXG50 v4 (MIDI) Win98SE.ME.2000.XP .exe. Last edited by Mogli; 15-12-2005 at 01:34 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Prijatelji, opet hvala i idemo redom, da bih bio precizniji i razumljiviji /Radim tri posla istovremeno.....u frci i gu?vi/ Diviner, pretra?ivao sam ja sve i sva?ta searchem, ali nalazim samo trial verzije, koje su uglavnom limitirane, jedna je čak bila samo na 60 sekundi! Tra?io sam i na ovaj forum, ali ni?ta nisam na?ao, pa zato i pitam Vas da bi i?lo ?to br?e, razumete me sigurno. Mogli, ovo ?to si mi dao, ide vidim na E-mule. Ja i radim sa torrentima i P2P, najvi?e koristim BitComet za velike stvari, ali niti tamo ni?ta nema! To me je i zbunilo jo? vi?e! /Nadam se da nije zabranjeno pričati o P2P..../ Taj program sam i na?ao tamo - to je bilo sve express... A ka?em, nisam trenutno u stanju da to radim profesionalno /Cubase i sl/, a i nije takva potreba da to mora biti studijskog kvaliteta. Zato i tra?im neki "namenski programčić", da ga tako nazovemo, samo da se posao zavr?i. Ako znate ne?to drugari - pomagajte i hvala Vam - stvarno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Probaj naci na tim tvojim stranicama neki manji seq (ma da i sx2 nije mnogo veliki), pa instaliraj edirol canvas ili orchestral, pa Asio4all (ASIO driver za sve kartice), pa Export-uj u sta hoces i to je cela prica, ali sigurna. Nesto brze od toga mi ne pada napamet......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Patalo pozdrav, hvala i tebi i da zna? oraspolo?io si me onim: "Na tim tvojim stranicama....."
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |