|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Moderator
|
![]()
Zdravo Arthur,
Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#32 |
MAO
|
![]()
Nisam siguran da sam dovoljno kompetentan, ovo sto sam napisao je samo interpretacija ovoga http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12898
Drzao sam dugo prostoriju za vezbanje u kojoj sam organizovao demo-snimanje, i tu naucio podosta, mada se ukupna znanja o tome mogu svesti u jedva nekoliko saveta... nije da sam se posvetio istrazivanju te vrste resenja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Imas usi, cujes, svidja ti se, radi ti posao, kraj price. Eto ti kompetencije. Recimo, zasto kamermani imaju kutiju sibica u dzepu makar i ne bili pusaci? To pise u knjigama? Uci se u skoli? itd... Pricaj drugima i uci od drugih... mnogi ljudi to rade vekovima. Quote:
pozdrav bogi.
![]() |
![]() |
#34 | |||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Što se tiče heavy metal producenata, nažalost, da budem potpuno iskren, nisam upoznat da takav postoji (pritom ne mislim na nu metal i hardcore) a da je pritom pristupačan po ceni u odnosu na kvalitet koji pruža zauzvrat. Pored toga, poprilično sam zadovoljan kako gitaristi iz mog benda to vrše, tako da ću to njima ostaviti (svrati na sajt pa poslušaj neke mp3-jke koje su snimljene do sredine 2004 ako te zanima) Quote:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |