|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
#32 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Mason
|
![]()
Trebalo bi po svaku cenu spreciti i dominaciju zena na ovakvim manifestacijama... Kakvu dominaciju?
![]() Lepo, dodje riba, skine se i stvar je sredjena... ![]() Padalo mi je na pamet da uzvratim istom merom, tj. da se i ja skinem, ali postoji mogucnost da publika odreaguje vilama i motkama ![]() ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 05-12-2005 at 07:17 PM. |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
Dao si mi dobru ideju! :o
![]() ![]()
#36 |
Pro Member
|
![]()
deki... pa nisi ti kriv sto nemas p**ku.. da je imas sve bi bilo mnogo lakse
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Super Moderator
|
![]()
A da vidi neshto sa Rambom. Ovaj opet ima pjesmu o plastichnoj hirurgiji
![]()
#38 |
Moderator
|
![]()
"... Tamo ce vasa spolovila biti fike-fik..."
![]()
#39 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#40 |
Junior Member
|
![]()
Cao ljudi,kao i obicno,na zadatu temu mnooogo reci,komentara i sugestija i jos koje cega i svi ste vi u pravu...I tu se sve i zavrsava!Da li ce na Eurovision narodnjak ili ne,da li se uzima kinta ili ne,ko treba da ide a ko ne,nema veze,jer mi (koji se bavimo muzikom na bilo koji nacin) smo isuvise mali da bi nesto tu promenili i tako treba da se i odnosimo prema problemu...Treba sacuvati zivce i energiju za stvari koje radimo i da "nekim novim klincima" budemo uzor,a sve ostalo je nevazno...Jedino nam ostaje da se nadamo da ce neko (nekada) dovoljno jak i mocan stati na put svemu tome.
Prosle godine sam bio prisutan kad je izvodjacu za Beoviziju trazeno 3.000 evropljana za ucesce na festivalu (mislim da je u cenu uracunat ulazak i u finale,al nisam bas 100% siguran) i sta reci???Ko se druzi sa pomenutim klanom ima ulaz gratis,ko kupi pesmu od pomenutog klana takodje ima ulaz gratis,a svi ostali (izuzimajuci porodicne i politicke veze) placaju!! Zato glavu gore i svi za svoje instrumente,za bolje sutra... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2008 | Oggy | Pricaonica | 195 | 09-05-2008 03:01 AM |
Beovizija 2007 | Mitjovan | Dragan Ivanović | 115 | 01-04-2007 11:39 PM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |