|
|||||||
| Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#13 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Pa ?to ne ka?e? Mo?da malo preteruje? sa tom pričom o "projekt bendovima".Čuj ja kapiram neke takozvane "ljutine" kod muzikanata vezane za MTV produkte skrpljene uz pomoć producenta, autora pesama i kompjutera, ali ne znam ba? da li bi sad trebalo ići odreda pa svaki bend koji u USA proda malo vi?e albuma progla?avati za neku "uzmi pare i be?i" varijantu. Opet, ja pomenuh lični ukus i generalno sva ostala predubeđenja i generalizacije kao ?tetan element kad se bilo ko bavi muzikom, pa da se ne ponavljam (a bedak evo upravo sam se ponovio čim sam to pomenuo) ![]() S.O.A.D. ne zvuče u?ivo ba? očajno. Slabije u odnosu na trenutno jako visok standard ?ive svirke, to da. Ali treba imati i to u vidu, da kad se uporedi sa dana?njim merilima, legendarni bendovi Rock-a iz sedamdesetih na svojim tada?njim live-ovima često zvuče kao da se raspadaju sve vreme, jednostavno se danas tra?i mnogo vi?e. To ?to neki bend nije fenomenalan live, opet takođe ne znači da nisu dobra kreativna ekipa i da njihov album treba potcenjivati. By the way, ja inače (da ne ispadnem sad fanboy) SOAD uop?te ne slu?am, nemam čak niti jedan album, jednostavno mi ne le?e, ali kapiram ?ta su hteli da ka?u i cenim, iako moj ukus nije takav.
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|