|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
jebem'i'ga.. secam se da sam gotovo od pocetka foruma tu.. mislim da sam preko boskovica provalio, mozda cak i preko Ru-a.. nisam siguran
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]()
Ja sam te zvao tachno se sjecam, jer sam registrovao tvoje postove na nostalgiji posle izlaska Vladovog prvog albuma
Bilo je josh takvih ljudi (Sandro, dvuckovic) koje sam locirao i mnogo prije otvaranja foruma. Sve pochelo sa mojim interesovanjem za audio produkciju i srecom da sam naletio na Divinera i Bassystema na benchmark forumu. Poshto je pochelo da se ozbiljno diskutuje Milan iz NSa je napravio www.audio.co.yu ali je dr.Ru uchinio pun pogodak i pokrenuo Rumski. Ostalo je istorija ![]()
Oglas: Trazim sekretaricu! Cure iz Flying Cargo YU bice odmah primljenje ![]() http://www.rumski.com Last edited by Boskovic; 30-11-2005 at 02:17 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Preko nechijeg potpisa, a sa foruma od www.bencmark.co.yu sajta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Rekao mi Sille : Probaj da odes na ovaj forum ima interesantnih tema i ljudi , mislim da ce ti se svideti. Pratio sam forum par nedelja i onda odlucio da se prikljucim jer mi se svidela atmosfera. Inace ne posecujem ni jedan drugi forum ( malo vremena sto imam provodim ovde ) .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Spu?tate li dasku nakon mokrenja? (anketa) | idekius | Pricaonica | 22 | 18-09-2009 11:35 PM |
rumski forum | diviner | Obavestenja | 17 | 13-01-2009 03:27 PM |
rumski forum | nenad | Razno | 9 | 18-10-2007 05:08 PM |
NEW FORUM USER!!!!!!!! | bumbar | Computer Hardware | 1 | 24-07-2004 11:05 AM |