|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]() Poslije visednevne havarije servera na kojem su pored naseg hostovani mnogobrojni sajtevi, i koja se ironicno desila bas 31. decembra, rumski forum je sada ponovo u funkciji...
Posto su poslednji bekapi samog servera datirali jos iz perioda oktobra, sva sreca pa smo nas licni bekap uradili 19. decembra otkada kao sto mozete i da vidite datira vecina postova na forumu. Nazalost, niko se nije nadao ovakvoj havariji, barem ne u ovo vrijeme (inace radimo bekap barem jednom-dva puta nedeljno), te nismo napravili bekap novijeg datuma... S tim u vezi se izvinjavamo svim clanovima foruma koji su izgubili svoje dragocjene informacije, te ih molimo da iste ponovo napisu... Sto se tice samog rada foruma, kako smo morali rucno vracati sve podatke iz poprilicno velike baze (nijedna automatizovana skripta nije htjela da radi sa ovolikom gomilom podataka) i kako smo to zavrsili tek veceras (radili smo cijeli dan i evo, cijelu noc, i to na nas najveci praznik) , zamolili bismo vas sviju da ukoliko primjetite bilo kakve nepravilnosti, odmah o tome obavjestite administraciju (moze u prijedlozi sekciji). I na kraju, kako to nalaze sama prilika, pozelili bismo vam uspjesnu novu godinu, i sretno proveden bozicni dan uz naravno obavezno cituckanje i kuckanje na rumski forumu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Svaka vam čast...
![]() Hristos se rodi! Mir Bo?ji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
svaka cast, zaista!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
moram priznati da mi je bas nedostajao forum!pozdrav svima!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
mene vec pocela da hvata panika.
Hristos se rodi (a i meni sin pre tacno dve god)
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
nemojte to vishe raditi!!!
osedeo sam bez foruma ![]() srecni praznici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ajde neka prizna, ko se usrao, da ga nisu banovali!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Gospodo, svaka čast na reanimaciji! Sve najbolje svima, ne samo u ovoj nego i u svim narednim godinama.
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
[da li ste primetili, da svi kojima je mnogo nedostajao forum, nisu mnogo "postovali", nego su to "oni koji posmatraju iz prikrajka", po ceo dan su na forumu, vise, a nesmeju da priznaju!!!
e super da je proradilo sve (opet) i ja virnuo par puta - a ono nema nista! ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
anketa - kako ste nasli forum rumski?! | SandRob | Pricaonica | 124 | 29-03-2018 07:16 PM |
rumski forum | nenad | Razno | 9 | 18-10-2007 05:08 PM |
NEW FORUM USER!!!!!!!! | bumbar | Computer Hardware | 1 | 24-07-2004 11:05 AM |
Novi forum | puRe | Recenzije | 0 | 14-02-2004 05:16 PM |