|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Jedini koji ja koristim za takvu svrhu je db audiovare limiter. Ni?ta jednostavnije a funkcionalnije, od njega. Stavi? mu gejn na nulu da ne bi duvao, a output podesi? na -0.1 i nema ?anse da dira pik. Za svaki slučaj odabere? hard atack.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Mogu da kazem da sam limiter freak i imam svaki limiter koji ostoji za komp ( osim pulsarovih ..... izvini sandro ) i posle mnoooooggggoooo istrazivanja , najmanje promene u materijalu cak i pri jacim nabijanjima nivoa ima Timeworks , Uad nabacuje neki prijatni low middle sto je meni super kada su neke laganee balade u pitanju , a za house muziku lepo legne l2 , jer izuzetno pumpa baseve , tako da ume da bude pogodno z neku takvu muziku
. Verujte mi da se Timeworks drzi pored takvih sprava koje kostaju jaaaako puno para i mislim da je totalo super ..... kad bi ostali efekti bili u klasi kvaliteta kao sto je timeworks limiter .... bilo bi super Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Meni su mixevi cesto -13db tako da sa l3-em ili timeworksom posecem malo pikove i dobijam stvarno lep snimak...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Sve ok... nego sam mislio vi?e općenito jer meni su mixevi stalno između -20 do -16 Rms-a da bi mi ostalo malo headrooma za mastering pa onda i malo moram spustit input limitera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
E da, da ne zaboravimo da treba sacekati jos nekoliko dana i na URS comp/limitere, zasigurno ce biti jako dobri....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, jel' neko od vas probao neki "pravi" hardware, a ne samo virtualne (cast UADu i TCu, ali HARDWARE RULES!!) kao na primer APHEX DOMINATOR, ili EMPIRICAL LABS DISTRESSOR ili FATSO, ili neki UA hardware limiter, da ne pominjem AVALON VT 747, ili MANLEY SLAM? - U poredjenju sa tim svi software limiteri su djubre...
Verujte, jos uvek vazi ona stara: kol'ko para, tolk'o muzike!! Pozdrav SVIMA!!! P.S. Svaka cast MAX-u, mora da je mnooogo bogat kad ima toliko softwarea (limitera) ili je mozda....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
![]()
slowstar....pitanje je bilo za softverski (native) limiter iskljucivo zato sto mi nije isplativo da nosim hardverski limiter (koji nemam
![]() meni je Distressor/Fatso jedna od najboljih outboardova, ali to nema veze sa ovom temom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Limiter | Psychogen | Produkcija Elektronske Muzike | 13 | 13-04-2009 09:31 PM |
Limiter? | Igor | Audio Software | 43 | 10-10-2008 08:36 AM |
PSP limiter | Max | Audio Software | 26 | 04-01-2008 06:17 PM |
Limiter | statusband | Audio Produkcija - Tehnike | 12 | 31-10-2005 09:17 PM |
Sangria Limiter | alen | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 25-02-2005 04:01 PM |