|
|||||||
| DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#5 |
|
Member
|
Pozdrav!
On je nekako napravio ovaj svoj difolt projekt i kaze sve mu radi u njemu i snimanje vst u audio trak. Mutirao je ulaze zbog povratne zajebancije i sempler mu radi normalno kad presnimava sa njega u audio samo se zali da kad taj snimljeni audio trak prebaci u wave lab tek onda vidi da se ubacio i minimalni sum, na cubase se ne vidi i na mix od lune! Ja mu ne mogu tu pomoci, ja koristim onaj Sandrov difolt i meni nema nikakvog suma! Cudi me jer je kupio gotov audio PC iz musicstore, vec tjuniran za audio! Sum mu se ubacuje pri presnimavanju vst kao i sa STS semplera u audio trak. A ovaj projekt je dobio od nekog sa planetz! Hmmmmmmmmm! U svakom slucaju ako neko ima savjet sta treba "iskljuciti" pri ovom postupku sa vst i sts u audio trak neka mi kaze! Jedino da upise moj prijekt sa PulsarII i STS ako upste moze jer ja imam 9DSP sharck a on samo tri!
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|