![]() |
Potvrda projekta!
1 Attachment(s)
Jedan moj drug je neki dan kupio polovnu LUNA2 kartu (scope home) i nesto je cackao oko projekta te mi je poslao sliku kako je napravio jedan projekt koji mu radi ali kaze da mu kada snima audio od VST inst. usnimi i malo nekog suma!
Pita mene gdje grijesi a ja ne vidim greske u povezivanjima modula pa pitam nekog od CW-aca jel ovo sve ok! :confused: ! Hocu da ispadnem Djek pa da mu odgovorim ali treba mi vasa pomoc!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: |
Re: Potvrda projekta!
cudan projekat. nije mi jasan nacin kako je spoji sts4000. po meni bi ovako spojen treba imat phaseriran zvuk jer se signal uduplaje.
i nije bi bas jasno zasto mu vst izlaz ulazi u mixer, pa iz mixera opet u vst? ali ok, mozda sve skupa snima u dva kanala cubasea... iako je meni logicnije za to koristit wavelab... svejedno ne vidin zasto bi mu sumilo. na peakmetrima od mixera bi treba vidit ako mu nesto proizvodi sum. neznan. |
Ako ne mutira ili ne diskonektuje ulaz i drzi ukljuceno neko chudo na njemu, naravno da shushti...
Jeste glupo, ali jedino mi to pada na pamet... |
definisi malo taj shum... meni je ovo malo cudan projekat...
i cudno mi je da ima shuma kada prebacuje u wav, a da nema kada slusa... neka diskonektuje analog source ako vec ne snima audio... a treca stvar.. moze biti da mu neka kartica u kompu pravi problem (modem, graficka itd...) ... ne znam ni ja... isprobaj... poz |
Pozdrav!
On je nekako napravio ovaj svoj difolt projekt i kaze sve mu radi u njemu i snimanje vst u audio trak. Mutirao je ulaze zbog povratne zajebancije i sempler mu radi normalno kad presnimava sa njega u audio samo se zali da kad taj snimljeni audio trak prebaci u wave lab tek onda vidi da se ubacio i minimalni sum, na cubase se ne vidi i na mix od lune! Ja mu ne mogu tu pomoci, ja koristim onaj Sandrov difolt i meni nema nikakvog suma! Cudi me jer je kupio gotov audio PC iz musicstore, vec tjuniran za audio! Sum mu se ubacuje pri presnimavanju vst kao i sa STS semplera u audio trak. A ovaj projekt je dobio od nekog sa planetz! Hmmmmmmmmm! :confused: U svakom slucaju ako neko ima savjet sta treba "iskljuciti" pri ovom postupku sa vst i sts u audio trak neka mi kaze! Jedino da upise moj prijekt sa PulsarII i STS ako upste moze jer ja imam 9DSP sharck a on samo tri! :cool: |
All times are GMT +1. The time now is 05:25 PM. |