|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Probaj da nedjes na search opciji na gearslutz - u , dasa je uzeo skoro sve sume u jednom vrlo lepom studiju i na kraju je odabrao SPL Mix dream , preko D 2 b i API -ja .... tako da se na to svodi .....
Isti taj covek je dao informaciju koju sam ti ja dao u prethodnom postu ..... i ponovicu , razlika izmedju digitalne i analogne sume postoji i ide u prilog analognoj sumi ali ako postoje dobri uslovi .... pri tome mislim na konvertere i kablove . Mnogo veci impakt na muziku imaju preampi za usnimavanje , izlazni kompresori i slicne hi end stvari ...... Ali ako si vec odlucio , ono gore je savet coveka koji je probao i uporedio i sto je najvaznije opisao utiske za svaku spravu ..... pronadji procitaj i sve ce ti biti mnogo jasnije ..... A ja cu citirati kada sam pitao inzenjera Justina Timberlake a i Missy Elliot .... Q : Analod summing .... true or hype ??? A: ..... Hype Pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomozite da satavim preamp! | drzox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 31-01-2009 09:28 PM |
Pomozite oko mixera | idvi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 07-11-2005 03:06 AM |
Pomozite ako vas ima! | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 05-08-2004 01:11 PM |