|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Moj prijatelj Koka iz Panceva koji inace ima studio pre dve godine je kupio doticni uredjaj pa ga je otvorio i verujte mi da je to upravo tako, ono jeste da se ta lampa napaja i da joj grejna nit kao nesto tinja ali lampa svetli zbog dioda a cev kako je spojena malo je verovatno da ista radi a ceo uredjaj je potpuno prazna kutija koja samo iza prednje ploce ima neku bednu stampu na kojoj je sve.
nemam bas sada zivaca da vam tupim o testovima nekih beringerovih uredjaja koje sam radio jednom sa ortcima,napisacu drugom prilikom.Nebiste verovali! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
pozdrav svima,
ne nameravam da ulazim u diskusiju o kvalitetu Behringer sprava, ali vest koja je otvorila ovaj tred se siri i moze se naci par zanimljivih odgovora po netu. link Posle ovih prica mogu da zakljucim da je Behringer zapravo firma-monstrum. Apsolutno su sve trikove pokupili (od toga da uredjaj prodaje kutija i izgled, pa do ovog light-show) koje je industrija mogla smisliti u zadnjih trideset godina... sve sto se moze videti kod njih nije nista novo, ali niko do sada nije uspeo da mobilise bas toliku kolicinu trikova u jednoj jedinoj firmi... svaka im cast za to! pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UAD-1 : ?ta posle 14 dana ? | MrHeavy | DSP forum | 5 | 20-02-2009 11:31 AM |
Ljudi, vredi li od ovoga nesto imati? | sasa.ivkovic | Audio Software | 7 | 27-06-2007 05:48 PM |
A sta posle...? | AVaX | Vlado Georgiev | 1 | 24-02-2005 05:17 AM |