|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
i ????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
prijedlog:
rumski gathering u vrijeme zimskih praznika a odrediste neka PLANINA!... pa da nas se skupi dosta sa izgovorom za zimski odmor... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Da i meni je zao,ali sta da se radi,los nam horoskop.Valjda cemo na drugom okupljanju biti prisutni.Ima li kakvih izvestaja kako je bilo?
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
ko nije bio... ma zajebo se u svakom slucaju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
![]()
Rumski Session, 01.10.2005
NS Time, Novi Sad, SCG -------------------------- Oprema je pocela da se montira u 19h, i prvi ljudi su poceli tad da pristizu. Vreme kisovito, hladno... u klubu pakao! NS Time je staro rockersko mesto i steciste bikera. Na plafonu obesen stari JNA lovacki avion, slike i biste Tita, Lenjina, JNA.... jednom recju: RETRO ![]() Vec tada je bilo 4 tonca koji su namestali zvuk. Ja sam u svom stanu, cekam puRe da dodje po mene, dobijamo info da Ridge i Orba lutaju kolima po Novom Sadu.... Arthur i druga BG ekipa se nalazi u gradu sa Davormenom... Stizemo u klub, cekaju nas Zokia i Mhz021... Odjednom i LeGreen sa kamerom. Dolazi Bitch, znamo se jos iz Zrenjanina... Fipke i Moritz su ispred. Stize i Jelena sa kumom... zurka pocinje... ljudi samo dolaze i dolaze.... Sedamo za najveci sto i u momentu nastupa glavom i bradom Oggy... smejemo se, pricamo viceve i blamove.... Za mixerom je Martin, decko koji je radio Metal Stage na EXIT festivalu. Titel ekipa je spremna: Shigumicu je u centru.... ...atmosfera se zaukava, i svima je jasno da ubrzo krece Session. ---- end of Part I ------
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FearOfaPony jam session | paris.rukiz | Promocija radova | 6 | 31-08-2009 07:00 PM |
Rumski Session - LIVE | LeGreen | Razno | 20 | 27-10-2005 11:31 PM |
Rumski Session Final List | dr.Ru | Razno | 10 | 28-09-2005 09:59 PM |
session sa 12 in i 12 out | drzox | Computer Hardware | 4 | 07-06-2005 09:35 AM |