|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da li mi neko moze poslati na e-mail session sa 12 in i 12 out za
EMU 1212,jer ne kontam na kojem principu se prave izlazi na EMU patch DSP.I usput kartica pravi sranja kad otvorim neki projekt u Nuendu koji sam ranije radio sa motu 828 mk2 moram resetirati drivere u device. Pomagajte ako boga znate jer sici sa motu na emu je ko s konja na magarca(iako je usteda od 550eura znacajna) ,volio bi da nisam nikad prodo motu. Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
zar je toliko tesko zaviriti u manual? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Verovatno su ti u registri bazi ostali driveri od Motu 828
Ides na Run/regedit/edit/find pa onda ukucavas oznake Motu drivera, brises kada nadje i ides samo na "find next". Bitno je da krenes pretragu od prvog foldera. Emu nije niti bolja niti gora od tog Motu-a, samo se jos uvek ne snalazis. Poslusaj Zvincica i pogledaj malo manual. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Prodao si MOTU da bi kupio EMU
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]()
Ma skonto sam ja kako se prave inputi ,pa donekle i outputi samo je neka zajebancija sa sendovima na asio 1/2 itd ,pa nisam siguran je li dobro.[[/quote]desni klik bilo gdje i opcija "append new strip" ili ikonica u lijevom dijelu patchmixa.
zar je toliko tesko zaviriti u manual? Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FearOfaPony jam session | paris.rukiz | Promocija radova | 6 | 31-08-2009 07:00 PM |
Rumski Session | MHz | Razno | 194 | 27-10-2005 08:18 PM |