|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Da li je neko radio na ovim monitorima? Zanima me mishljenje samo onih koji su radili na njima
![]() thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
MAO
|
![]() Quote:
NS10.. sve verzije ja svakodnevno nezamenljivi kao ultimativna referenca sta se zapravo desava u zvuku. Narocito ukoliko prostorija nije najzahvalnija za mid-field monitore, sto je cest slucaj u BG Licno, NS10 su mi najkorisniji za odredjivanje dinamickih odnosa u mixu, za boje nisu najzahvalniji. Onoga cega u njima nema (dinamicki), toga zaista nece biti ni na bilo kom kucno/radijsko/narodnom slusanju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
takodje.. radim i sa NS10 ... postpuno se slazem sa svim sto je arthur rekao.. nije za jedini monitoring u studiju, ali je ipak must have
![]() pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ako ce ti to biti prvi pro monitori (i jedini)...onda bezi sto dalje od njih , inace te cekaju teski dani snimaka u kojima vokali nestaju na hi-fi kutijama a bas i kick ...e to je tek horor.
Inace gore pomenuti komentari stoje , ali za kao jedini monitori...skoro neupotrebljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ok thnx. Hocu da kupim prvu (polu)pro varijantu. Sta mislite za taj novac, koji bi monitori bili najbolji? Bice mi jedini.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Adam ANF10
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yamaha HS50m vs KRK Rokit RP 6 | Kundun | Monitoring | 23 | 04-05-2007 04:00 PM |
Yamaha NS10 | alen | Monitoring | 12 | 13-08-2004 06:42 PM |
Yamaha NS10 | Boskovic | Monitoring | 17 | 27-02-2004 12:03 AM |