|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Za U 87 .... nikako prljavi , znaci ne 610 .... bar ja ne bi .....
Great river .... i amek 9098 .... Moja preporuka ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
#2 |
ton magistar
|
![]()
a zasto ne millennia za u87 (kao jedini preamp u studiju)?
#3 |
Pro Member
|
![]()
Kada bi mogao da nadjes nesto poput Trident 80b-a (rack verzije, dual preampa) koji proizvodi Toft kao MTA, to bi ti zavrsilo posao. Ja godinama radim na Tridentu. Ustvari, nema pravila, ako mozes da nadjes nekoliko preampa i da ih testiras, to bi bilo najbolje. Mozda neka jeftinija opcija prosvira sa Neumannom kako valja. Kupi ti nesto skromnije nakon testa, a otvori se za skup kompresor!
Last edited by Oggy; 19-09-2005 at 01:55 PM. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da mogu da biram mozda bih uzeo jednu Millenniu i jednog Manley a , pa bih kombinovao ..... ono sto sam preporucio je bilo iz mog iskustva sa U 87 koji je sve ali ne providan mikrofon .... ja ga cesto prepoznam u snimku pa sam mislio da se odabere preamp koji ima nesto drugo da kaze ...... Zaista je steta sto se sve ne moze cuti u jednom studiju , mada je sigurno lako organizovati da se ode sa mikrofonom ovde ili onde i proba gotovo sve sto je gore pomenuto , jedino je zeznuto sto je svuda drugacije slusanje .... Ili kontaktirati Dvuckovica koji ima dosta toga u Vladovom studiju ..... mozda on moze nesto vise da kaze ....?? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() jebiga, nisan u mogucnosti puno toga probat i usporedit, pa mi je tudje iskustvo itekako vazno. ![]() sto se peruna tice, ucinimo svi korak nazad (perun neka ucini dva) i idemo naprid u nove radne pobjede i svitlu, suncen obasjanu buducnost. nemojmo zaostravat jer nima potribe. ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoć..?ta uzeti za car audio? | DADDY Z | Pricaonica | 7 | 09-08-2009 05:31 AM |
Sta uzeti od usb varijanti za PT? | kVu | DSP forum | 15 | 04-02-2008 05:09 PM |
Ah sta uzeti??? | "7" | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 08-04-2007 12:45 AM |