|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
naravno, koristio bi se flekovani PT softver sa gomilom rtas-a... vec danima razbijam glavu... prvo sam razmisljao o varijanti digidesign micro ili m-audio transit (samo output zbog editinga)... ili... da ipak uzmem nesto da mogu i da snimam u PT, ali nemam pojma koliko su kvalitetni konvertori koji se isporucuju uz MBox i sl. varijante... sta uzeti, a ne za*ebati se?
![]() i jos nesto... receno mi je da drugacije svira PT softver... navodno HD bolje "zvuci" od LE i M varijante.. myth confirmed, plausable ili busted? pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Do koje cifre ? Inace, z***bi USB i predji na firewire zbog "buducnosti".
Apsolutna preporuka (nisam probao, vec po komentarima sa neta ) MOTU 828mk3. link: http://www.motu.com/products/motuaudio/828mk3/ ili ako bas hoces usb varijante izaberi si : http://www.motu.com/products/motuaudio |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ne govorimo li ovdje o PT sistemu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Mbox 2....moze i pro....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Pa sta pitas kada ti je sve jasno. Treba ti 95% za editing, pa uzmi najjeftiniju varijantu.
Tj. Mini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Vucina, kad se opametis, prodam ti ja Digi002r
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ja sam dugo razbijao glavu sta koristiti i na kraju odlucio da predjem na Logic 8 Pro. Nema limitacija kanala na 32 (music kit $500 ako hoces 48 kanala) da ne govorim kolika razlika izmedju rtas i tdm plugins. Na pc-u koliko znam kvu mozes da imas samo flekavo ako nisi spreman da resetujes stalno sve (moras da nadjes pritom verzije starije na netu da bi to radio). Tako da iskreno ako nemas HD3 sistem sa massive pack onda nema poente da prelazis na pro tools. Sada ce neko da kaze da nisam normalan, ali da slazem se pro tools ima prednosti svoje kao time stretching, beat detector i sami interface koji je jednostavan i odlican cak i ako hoces da guras ga na HD TV itd.
Ipak mislim fireface 400 + logic 8 pro je bolje nego moja skrnava kutija 002R i neki rtas plugini i limitacija na 32 kanala. Mozes da promenis clock interni kao i pred pojacalo u 002R preko blacklion firme u americi cena oko $700 ali ne isplati se u odnosu sta ces da kupis ovako. Razmisli dobro .... btw mbox 2 konvertori su bolji nego mbox 1 i digi002R ali opet to nije to .... idi na fireface 400 ima odlicne konvertore cak i bolje od fireface 800 jer su noviji. Apogee konvertori u odnosu na ove daju boju/farbu dok fireface-ovi su hladni i neutralni sto je po meni bolje. Last edited by Steka; 03-02-2008 at 01:50 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Verovatno da je pitao koje patike da kupi, ti bi mu rekao da kupi Logic! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() micro rulz http://www.digidesign.com/index.cfm?...43&ref=micro-f |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neshto slichno uadovom IBP phaseu ali u native varijanti? | HeatMan | Audio Software | 10 | 30-05-2009 01:32 PM |
Ah sta uzeti??? | "7" | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 08-04-2007 12:45 AM |
Sta uzeti za oko 1500e (pre) ? | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 16-09-2005 11:36 AM |