|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Smanjio sam fontove i necu vise provocirati njima!!! ![]() Last edited by Danijel D; 02-09-2005 at 05:21 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
ajd javljam ti kad cujem kuci kako treba... poz... ovako mi deluje sve mnogo "zguzheno" al nije ovde slusanje referentno nimalo gde sam..
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderator
|
![]()
Meni ovu zvuchi jaaaako tanko. Nema basa. Ne samo shto je loshe smiksano vec sigurno i pojedinachno kanali zvuche tanko (loshe snimljeno/farbano). Chime si i kako snimao?
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Pazi!nebih nesto gubio vreme oko pre-sitnih detalja.
Elementarno Danijel ti je rekao u prvom odgovoru pravu stvar vox ti je potpuno van price prejak je i previse ziv(nedostaje kompresije)dosta mutav moras malo da se pozabavis eq-om i suv.pazi nisu tebi instrumenti toliko ni losi ,probaj da sredis vox i da ga smanjis a gitare su ti previse otvorene slobodno smanji malo izmedju 2 i2,5 pa ce lakse i vox da se pakuje.Suvise je tesko ovako pisanjem objasniti sve sta bih uradio ali elementarno imas problem sa tretmanom vox-a. Last edited by LACKY; 04-09-2005 at 04:27 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, potpuno ste u pravu. Sad sam ponovo poslusao mix na svojim monitorima, uporedio ga sa nekim mojim provereno Ok mixevima - nea pojma- bass ne izlazi, sitan ,tackast, vokal mutan, suv, noge nema, gitare malo jake, lepa zujka ........
Definitivno, necu kaciti vise nista sto budem mixovao u studiju u shkoli! Ne mozete verovati da tamo taj mix zvuci skroz drugacije (kao i prethodna stvar koju sam kacio), da ne kazem Ok
![]() |
#18 |
Super Moderator
|
![]()
Aj slikaj taj studio. Zivo me zanima kako izgleda prostorija.
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Evo slike
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko povezivanja..HITNO!!!!! | master | Computer Hardware | 6 | 17-09-2009 05:51 PM |
Hitno potrebna pomoc.. | Inovative_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 16-05-2009 02:34 PM |
Hitno i bitno... | Inovative_kg | Audio Software | 3 | 20-11-2008 04:15 PM |
Powercore..... Pomoc, hitno | OFF | DSP forum | 16 | 10-09-2006 02:04 AM |