![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da li netko ima iskustva sa #tc finalizer 96k# , imam dobru ponudu ali nisam jo? odlu?io.Zanima me kolika je razlika izme?u "tc finalizer 96k" i MD3.Svi govore da je MD3 bolji ali volio bi ?uti one koji su probali i jedno i drugo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
MD3 je bolji definitivno. Finalizer je malo matora sprava, moze da ti zavrsi posao ako ga ne forsiras previse.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
?ta misli? pod time ako ga ne forsira? previ?e?
Ok MD3 je bolji ,ali me jo? zanima da li finalizer 96k mo?e dobro odraditi master? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Pa mislim, ako ti je miks dovoljno izbalansiran i jak, Finalizer moze dobro odraditi master. Koristio sam ga godinama i na njemu uradio bezbroj profesionalnih mastera. Ali bez ekstremnih setingsa, vise kao limiter, blaga ekvalizacija, i blaga kompresija. U tom slucaju se mozes nadati nekom solidnom RMS-u bez distorzije. Za noviju produkciju sa RMS na -8, -6, moras probati nesto drugo. MD3 je u tom smislu bolji, transparentniji, manje menja zvucnu sliku, ima manje izoblicenja, itd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
@Milton. Daj neki preset za -6
![]() Sent from my Note 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
MilTon evo jo? samo jo? ovo i ne?u te gnjaviti vi?e.
Kada si radio master da li si radio analogno ili digitalno?Ka?u da finlizer 96k ima odli?ne konvertere. Meni u kombinaciji sa pulsarom2 radi digitalno preko adat-a ali preko spdif-a ne?e.Kako si ga ti koristio?Ako si radio preko spdif da li mo?e neki osnovni setup? pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Jel ima negde da se nadje custom preseta za MD3, VSS3, BWL..Evo sada trazio i nasao samo neka dva primera...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
inace, ja sam zadovoljan sa spravom, nikad nisam imao losih iskustava, i dalje moze da iznenadi ![]() pozZ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TC Finalizer | Cadaverous | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 25-05-2009 03:46 PM |
Tc finalizer plus-Tc finalizer 96 kolika je razlika | pandrea | DSP forum | 0 | 23-04-2009 01:14 AM |
Tc Electronic Finalizer 96k | Dexxy | DSP forum | 3 | 25-08-2006 05:48 PM |