|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
E ovako,do sada sam za slusanje koristio kvlatitetniju hi-fi liniju koja je isla u output m-audio audiophile.U hi-fi liniju sam i ubadao slusalice.Sada mi je iskrsla veoma povoljna kombinacija za monitore Mackie HR824,koje sam pazario.Kako sada povezati sve ovo,odnosno da pored monitora koristim i hi=fi za proveru??Da li nekako mogu da se izbegnu jeftini mikseri posto pretpostavljam da ce degradirati zvuk???Molim vas za sto ekonomicnije resenje,jer sam sve pare potrosio na monitore,uzeo sam ih stvarno povoljno i tada nisam razmisljao o povezivanju,unapred zahvalan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
http://www.zzounds.com/item--STOMPATCH2
Ili nesto od toga ..... malo pronjuskaj po forumu ..... vec je puno pricano o ovakvim stvarcicama Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Da,bas upravo o ovoj spravi citam....Koja je cena kod nas i gde ima da se nadje??GLedam po nekim sajtovima domacih prodavnica muzcike opreme i nisam nasao ovo??Ako moze precizan info,posto ce mi vec sutra ovo trebati??
Takodje imam priliku da od ortaka uzmem Soundcraft misketu sa 12 kanala,koja je starija,ne znam tacno model,ali i dalje radi??Da li je mozda to bolje resenje s obzirom da sam totalni laik za miksete i kvalitet istih???Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Superoperater
|
![]()
Pa soundcraft inace vazi za dobre mixere, ali opet, zavisi od modela... Stariji model ? Pa mozda se pojavi maaalo shuma na izlazu...
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ovo je strava
![]() treba i meni,ako neko nadje nek javi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ja koristim Behringer MiniMon800... Kosta oko 3000 din,ima izbor od 4 razlicita ulaza,3 para monitora a zasebnom kontrolom,izlaz za skusalice takodje sa kontrolom,mute,dim,mono switch,talkback... I,nista pri tom ne utice na kvalitet zvuka,nema dodatnog suma...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Potrebna pomoc oko povezivanja magneta? | lakir | Gitarska Produkcija | 7 | 07-08-2009 03:08 PM |
Hitno potrebna pomoc.. | Inovative_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 16-05-2009 02:34 PM |
hitno trebam pomoc | mikrofon | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 18-11-2008 10:52 AM |
Powercore..... Pomoc, hitno | OFF | DSP forum | 16 | 10-09-2006 02:04 AM |