![]() |
Pomoc oko povezivanja..HITNO!!!!!
E ovako,do sada sam za slusanje koristio kvlatitetniju hi-fi liniju koja je isla u output m-audio audiophile.U hi-fi liniju sam i ubadao slusalice.Sada mi je iskrsla veoma povoljna kombinacija za monitore Mackie HR824,koje sam pazario.Kako sada povezati sve ovo,odnosno da pored monitora koristim i hi=fi za proveru??Da li nekako mogu da se izbegnu jeftini mikseri posto pretpostavljam da ce degradirati zvuk???Molim vas za sto ekonomicnije resenje,jer sam sve pare potrosio na monitore,uzeo sam ih stvarno povoljno i tada nisam razmisljao o povezivanju,unapred zahvalan
|
Re: Pomoc oko povezivanja..HITNO!!!!!
http://www.zzounds.com/item--STOMPATCH2
Ili nesto od toga ..... malo pronjuskaj po forumu ..... vec je puno pricano o ovakvim stvarcicama Pozdrav |
Da,bas upravo o ovoj spravi citam....Koja je cena kod nas i gde ima da se nadje??GLedam po nekim sajtovima domacih prodavnica muzcike opreme i nisam nasao ovo??Ako moze precizan info,posto ce mi vec sutra ovo trebati??
Takodje imam priliku da od ortaka uzmem Soundcraft misketu sa 12 kanala,koja je starija,ne znam tacno model,ali i dalje radi??Da li je mozda to bolje resenje s obzirom da sam totalni laik za miksete i kvalitet istih???Hvala |
Pa soundcraft inace vazi za dobre mixere, ali opet, zavisi od modela... Stariji model ? Pa mozda se pojavi maaalo shuma na izlazu...
|
Quote:
|
ovo je strava :da:
treba i meni,ako neko nadje nek javi.. |
Ja koristim Behringer MiniMon800... Kosta oko 3000 din,ima izbor od 4 razlicita ulaza,3 para monitora a zasebnom kontrolom,izlaz za skusalice takodje sa kontrolom,mute,dim,mono switch,talkback... I,nista pri tom ne utice na kvalitet zvuka,nema dodatnog suma...
|
All times are GMT +1. The time now is 08:53 AM. |