|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
nemam ama bas nikakvog iskustva po ovom pitanju.do sada sam radio iskljucivo muziku,a evo ukratko sta hocu.posto u samom nuendu postoji u funkciji import nekoliko opcija,ja sam izabrao onu"import video"i uvezao sam u projekat neki file formata .mpg.nuendo ga je odmah "razbucao" na dve trake
Last edited by milanCHE; 02-12-2007 at 12:48 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Exprtujes audio u zeljenom formatu, pa onda u drugom programu tipa Vegas itd. to spojis sa videom. Nuendo nije napravljen da sa njim radis video, on importuje video kao pilot radi sinhronizacije audia ali ne moze da exportuje video formate.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
hajde kad se vec povela prica o audio-video... uvijek imam isti problem koji me dovodi na rub zivaca. naime kada radim audio za bilo kakav video svaki video preview koji dobijem konvertujem sa ultravideo konverterom u najobicniji divx sa brojem frame-ova koji namjestim i u nuendo projektu (zavisi). eh najvise me nervira kada krenem da namjestam sfx-ove i zoom-iram... tu mi se racunar tako zasteka i spor je kao da radim na pII...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Nuendo predvidja kao elementarno Qick Time format za video, naravno moze se on naterati da vidi jos kojesta. Ali ako radite sa nekim videom, onda je najbolje video prekonvertovati u Qick T.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
banned
|
![]()
Nisam mnogo radio sa videom, ali uvek sam imao slican problem. Koliko god jednostavam projekat bio, sve postaje usporeno kada se radi sa videom. Zasto je to tako, nije mi jasno. A sa starim cubase-om 5 je sve radilo savrseno, cak i sa komplikovanijim projektima.
Na srecu, ne bavim se vise time.
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Milanche .... ono sto je rekao Lacky .... to ti je sto ti je ..... mada je meni zbinjujuca export komanda " replace audio in video file " koja se nalazi odmah ispod export a ....
( verovatno pise u manual u ![]() A posle mnooogooo trial & error varijanti , preporucujem prostu mpeg 1 kompresiju na recimo 320 x 200 rezoluciji ( naravno ne na full screen ) i da se u optionsima izbace one slikice , koje se pojavljuju na video traci ..... i sve radi kao sat Mixao sam i duze rolne za filmove , radi u frejm ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase laksi od Nuenda???? | Arthur | Audio Software | 21 | 07-10-2009 07:54 PM |