|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() p.s. evo ja pokusavam vec pola sata i doso sam do G-dur... izgleda da je A-mol najtezi...
![]() |
![]() |
#72 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
Member
|
![]() Quote:
a, sto se tice gramofondzija: kao prvo, turntablism i djing su dve potpuno razlicite vestine, i kao drugo, 'veceras svira taj i taj dj' se govori na grand paradi, pred nastup darka lazica. btw, tacan odgovor na prvi paragraf je: turntablist ce pre da uhvati koji god mol/dur... jer manipulise harmonijama. a i evo malo kreativnosti u muzici Last edited by Flamez; 18-10-2009 at 05:49 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ljudi,odosmo u debeo off,nije tema dj vs muzicar ...
A i moram priznati da nikad nisam imao utisak da me bilo koji dj ugrozava...ali ja generalno imam neki princip u zivotu da ne gledam mnogo sta drugi rade,nego radim svoje,pa kud dodjem ... mislim glupo je optuzivati dj-eve kako eto oni "ne sviraju" a mi "sviramo" a oni imaju vise posla... A i ruku na srce,sami muzicari su za to krivi ... publika vise nece da trpi sranja od bendova koji ne stimuju,a takvih je u jednom trenutku bilo previse..to vise nije formula. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VST instruments u Pop Muzici | Riccolo | Audio Software | 8 | 03-03-2009 08:39 AM |
?to kada kreativnost zapne? | ANITA | Razno | 38 | 13-01-2007 06:47 PM |