|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Iskoristio sam lepo vreme i oti?ao kod drugara koji ima dvori?te da napravim 2 apsorbciona panela za studio. Zavr?ili smo ga za jedan dan uz lagan tempo. Mada da nismo imali električni ?rafiger potrajalo bi par dana
![]() Na ?alost nisam čuvao račune niti mogu da se setim tačno koliko na kraju izađe cena jednog da se napravi, s obzirom da je pro?lo određeno vreme, ali mislim ugrubo da je oko 25Eur. Jo? smo dosta skupo platili ?rafove u marketu 'uradi sam' na Karaburmi, verujem da bi ispalo mnogo povoljnije da smo ih uzeli na nekom drugom mestu. Letvice smo takođe uzeli tamo. Panel se sastoji od dve Azma2 table, letvica, lesonit, ?rafofi, ekseri, kukice za monta?u na zid. Jedna kukica na kraćoj strani i dve na du?oj. ?to se tiče efekta panela.. Ne oseti se neka revolucionarna promena u slu?anju, ali definitivno se pobolj?ala stereo slika, a detalji jo? vi?e.. Naravno ne znam kojim jedinicama da izrazim pobolj?anje tih karakteristika ![]() ![]() Međutim, odu?evili su me kako rade kada se postave iza mikrofona u akustični ne tretiranoj prostoriji.. Zaista ogromna razlika. Verovatno je to zahvaljujući lesonitu koji sam stavio sa zadnje strane, inače ne bi tako radili, i think. Evo nekoliko fotografija gotovog panela i za vreme izrade. Pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DIY paneli | RokStudio | Dizajn i konstrukcija studija | 30 | 27-12-2009 10:16 AM |
Apsorpcioni materijali | Davor(Senn) | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 21-01-2009 01:01 AM |