|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima,
Detaljno sam prelistao temu, vise puta, ali mi je potrebna pomoc oko nekih detalja... Odlucio sam da napravim 4 panela, dva dimenzija 100x50 i dva 50x50. Unutra ce ici 2x2cm azmafona, a sa prednje strane neki materijal. Izmedju azmafona i materijala ce biti prazan prostor oko 5-6cm (sve ukupna debljina da bude max 10cm)... Molim Vas za savet: - Sta iskoristiti da se zatvori zadnja strana apsorbera, opet neki materijal ili lesonit (kapiram da ako je lesonit onda je sve jedno da li su do zida ili ne, tvrda je podloga). Kakvi ce biti efekti u jednom i u drugom slucaju (vidim da su ovde ljudi radili i jednu i drugu varijantu)? - Koliko je potrebno da se min/max odmaknu apsorberi od zida? Hvala unapred! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DIY paneli | RokStudio | Dizajn i konstrukcija studija | 30 | 27-12-2009 10:16 AM |
Apsorpcioni materijali | Davor(Senn) | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 21-01-2009 01:01 AM |