|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
MAO
|
![]() Quote:
A nisam siguran ni to za Negovanovica, nisam znao da radi masteringe |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
evo da se i ja javim, s obzirom da sam pomenut...(Dragan) Dakle, jesam iz Crne Gore (Kotor), pa se i moje ime stvarno izgovara sa tim naglaskom na A, $to i nije lo$e, jer tako ljudi znaju o kome se radi (s obzirom da mi je ime stvarno malo bezlicno, a ovako s tim naglaskom su me ljudi nekako zapamtili)...radio sam dosta na toj ploci Van Gogha, uglavnom odsvirao dosta instrumenata, i programirao $to je isprogramirano, ali je krajnji mix ipak radio Sa$a Habic, a ja se i ovom prilikom ogradjujem od toga, jer mi se ne dopada kako na kraju zvuci taj cd...bolje mi zvuci ovo $to imam u kompjuteru, pa cu neke kompozicije obraditi kao instrumental, jer je $teta, ima dobrih momenata...jo$ da dodam da ipak ne sviram vi$e s njima (sada sam sa Bala$evicevim bendom)
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
Eto coveka da se javi 8)
ja sam tu "caku" za "A" zbog toga i preneo, kao neki trademark, jer sam i ja tako cuo. Ni meni taj finalni proizvod ne zvuci bas nesto, al sta je tu je. Jel i dalje Djoletov bend pod radnim nazivom "the unfuckables"? i ko sad radi sa Djukicem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
$to se tice DJukica, sada svira jedan momak iz kragujevca umjesto mene, a cuo sam i da pripremaju novu plocu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
ma pera je car, snimali smo ga jednom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Radim neke pesme za Aleksandrin sledeci album....pa imam kontakt sa njom .....Pitaj sta treba ......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Udjosmo u mutne vode produkcije na ExYu prostoru! Ovde se mnogo ljudi potpisuje na albumima pod stavkom Producent! E sad ko stvarno zasluzuje da ponese tu titulu?
Covjek koji zasluzuje da se pomene ne svakako Niksa Bratos, jer su se njegovi radovi definitivno priblizili pridjevu Svjetski (u velikoj mjeri potpomognuto saradnjom sa izvjesnim muzicarima)! Kada je gitarski zvuk u pitanju, definitivno glas za Nikolu Vranjkovica! I na kraju Vlado Georgiev kao All In One varijanta! To sto radi, radi kvalitetno, mada za moj ukus previse usminkano! Ali da je napredak, napredak je... A i onaj Amek... Htjeli priznati ili ne (sorry Maci) svjetska produkcija se radi na "svjetskim" spravama! A mi smo nazalost jos uvijek daleko od toga...
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
hehehe....svaka cast tiki ......ako tako razmisljas.....hehehe....da samo znas na cemu je radjen album Lize Stensfild u londonu....1989 ili 90 ne mogu tacno da se setim....ili prvi album Fat boy slima....hehehe....pa ti kuci imas opremu koja je za njih tada bila SF...... samo rad trud , rad trud ....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
omiljeni producenti elektronske muzike? | Faktor X | Produkcija Elektronske Muzike | 111 | 14-10-2014 09:03 PM |
Vazni hip-hop producenti :) | Jan | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 23-11-2009 01:21 AM |
GOSTI PRODUCENTI | Max | Predlozi i sugestije | 60 | 17-03-2005 08:03 AM |
Producenti - domaci i strani | Arthur | Razno | 26 | 04-04-2004 10:02 AM |