|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
meni se cini kroz zadnjih nekoliko pitanja ..... da ti malo zezas ......
ili .....je nesto drugo ....pitanja su malo cudna ....bar meni ..... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]()
Ne . Pitam ono sto me zanima i sto mi se cini bitnim . Da ne objasnjavam za svako pitanje objasnicu samo za reverb . Bolje mi zvuci napr. suv signal L50 , revrb R50 . Nego suv signal L50 , revrb L50 . Manja guzva , siri miks . Ovo mogu uraditi sa Fx trakom ali bih prihvatio neko bolje resenje . Isprobao sam mnogo razlicitih reverba nisam naisao na takav ( sa nezavisnim podesavanjem ili podesavanjem panorame ) . Cak mi se cini slusajuci razne dobre snimke da se to sa reverbom vrlo cesto radi - negde vrlo primetno ( suv signal skroz levo dry skroz desno ) , negde gotovo neprimetno ali se ipak moze cuti . Isto tako mogu objasniti za svako pitanje koje sam do sad postavio . Koja su to cudna pitanja konkretno , mogu ih preformulisati ili obrisati ako smetaju . Za ono sto je napisao Dusan " nedovoljno gusto " sta sam trebao napisati valjda ?????????? Bolje je odgovoriti ili bar pokusati .
Znaci bez ljutnje , pozdrav Max |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
(mrzim kad moram da se ponavljam, ovo isto sam napisao kad si dosao na forum..) ukoliko nas ne zezas, zasto iznosis cinjenice sa stanovista znalca ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
|
![]()
Ne radim to i nisam znalac ali neke stvari ubodem metodom corave koke pa ih kazem sto da ne ? Ova nacin rada sa reverbom se koristi u produkciji zadnjih sigurno vise od 35 godina i nije neka velika tajna ( cim je znam cak i ja ) . Samo me je zanimala neka sitna preporuka , savet i sl . - ako moze ; verujem da ce zanimati i sve one koji jos nisu isprobali ovu tehniku .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Vibrator
|
![]()
izvini, ali ja iz svih tvojih postova sticem utisak da ti uglavnom ne znas sta pricas (a delujes sa stanovista znalca) i uopste mi nije jasno zasto to radis i to i mene i druge iritira !
zato NAGLASI da nisi siguran da je to sto pises tacno. inace ces nastaviti da odbijas ljude svojim stavom.. ![]() ![]() ![]() npr. izneses neku totalnu nebulozu bez ikakvih dokaza... i sta posle ljudi da misle.. ??? naravno, da ih zajebavas. sorry za mali off topic.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
milosjeftic je TOTALNI KRALJ.....Pa ti covece mozes imati svoj show na TV-u...Gutovic je sprdnja u odnosu na ovo.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
Osim gustine u cem je vic?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
VIP Member
|
![]()
Mogu se ja ubaciti na KONTRABAS?
Vidim, Max i Deky... pokusali snimiti zivog i na kraju koristili sample-ove! VEc sam spomenula da uskoro idemo snimati zivi bubanj u studio (pravi)... i varijanta je bila uzeti i kontrabasistu! Taj deal sa kontrabasistom i nije prejednostavan (i prejeftin)... pa se dvoumim oko toga. Posebno kad uzmem u obzir vasa iskustva. Sto se trilogy kontrabasa tice.... meni je zvuk prekrasan... ali imam problemcic uklopiti ga u pjesmu.. jednostavno nije prodoran kad ga je u pozadini, uopce mi ne daje onu vibru koju bas mora davati (ako pojacam da to da.... onda se nista drugo ne cuje). Mozda ja to ne znam srediti pa mi sugerirajte. Ipak.. odlucih se za EW kotrabase i to ne solo i to s koristenjem tu i tamo snap-ova i to zvuci prljavo.. zivo... odlicno! Ok, da se vratim na pitanje. Sto da se ne zezam sa kontrabasistom? Dajte mi mali razlozic da si pojednostavim zivot.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
VIP Member
|
![]()
Aha! Znaci, nije problem u mom neznanju.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Bass | Mogli | Ogi Radivojević | 5 | 14-10-2007 12:03 AM |
sub bass nivoi | balthazaar | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 04-12-2006 12:06 PM |
50 bass tips ! | Color | Tutorijali | 0 | 19-05-2005 05:25 PM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |