Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 18-04-2008, 12:21 AM   #31
InsaneEyes
Pro Member

InsaneEyes's Avatar

Default Re: Mrzim narodnjake

auuuu! sve je dobro ljudi, tu smo gde smo, pijmo prijatelji za bolje suttra!

haj ho piratti mi smmmooo!!!

honda - the power of dreams!!!!

InsaneEyes is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2008, 12:27 AM   #32
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Jbt,stvarno si kralj,jel ti i zivis sa narodnjacima kad sve covece o njima znas,kakve mikrofone vole,koje instrumente koriste,koje semplove jebote znas vise nego svi ti likovi zajedno,da neznas mozda i ko se gudrira od narodnjaka????Vidim da vise znas o njima,nego oni sam
Opet lupetas ...... znas i ti .... kao i svi kad si u poslu ..... ako nemas oci , nije moj problem ... ako imas , onda ih koristi za ono za sta sluze ..... gledanje ....

Quote:
Pa nisam napisao da ta i ta grupa uzima vise koke od tog i tog narodnjaka,nego da se covece nasa deca drogiraju,Ma da nema droge poslednjih 15god ni je je ni bilo ni u Kst-u,Skc-u,Radovicu,Plastiku,Akademiji,da ne nabrajam, tu uposte nema droge,deca se ne opijaju,ne klosare ne to se ne dogadja u Beogradu.
Nisi glup i necu te shvatati kao glupog ...ali opet ti kazem , ta retorika je ogranicena i prevazidjena ...... naravno da si rekao .... procitaj svoj post , pa ces videti .....

Quote:
Drugo napisao sam da je neprimerno ponasanje jednog Moderatora,i nisam ama bas tebe ni u jednom kontekstu spomenuo,ali posto ovde ima dosta dusebriznika(mirodjija u svakoj corbi).
Nije ni tebe niko pomenuo ni u jednoj prici o narodnjacima pa si se nasao prozvan da u svakoj budes kao sto kazes " mirodjija " ...... niko te nije prozvao ni u ovoj ..... niti si otac , vaspitac ili lokalni mudrac pa da se obracas tim tonom nikome .....

Quote:
i tebi kazem da je sramota da neko nekog mrzi i da se ovakvi postovi dozvoljavaju,ovo je ipak nekada bilo dobro mesto.Sramota je ovo za ovakav forum ko god bio..
Kako ti znas kakvo je ovo nekada bilo mesto ?????

Quote:
Drugo decka ste ispljuvali danas naj strasnije samo sto je pitao za set bubnjeva,da je nekim slucajem pitao za Madonin ste,naslo bi se mnogo pametnjakovica da mu daju strucnesavete,ovako se zajebao pogresno je pitao na pogresnom mestu i vi ste pokazali vase pravo ironicno lice,sujetno bez grama kompromisa,treba da vas je sramota..........Pozz
To je tvoja verzija dogadjaja i opet ( ako nisi mudrac ) ne znas kako bi neko reagovao na madonin set .... to sto projektujes tvoje komplekse , niko nije kriv ......

A i da sudis koga treba da bude sramota ...... osim ako mi nisi cale .... zaobidji me te teorije

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2008, 12:30 AM   #33
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by InsaneEyes View Post
auuuu! sve je dobro ljudi, tu smo gde smo, pijmo prijatelji za bolje suttra!

haj ho piratti mi smmmooo!!!
Ma sve je ok ..... nego se iznerviram kad neko nadje da popuje i dadeli svemirsku mudrost , a niko ga nije ni pomenuo u prici ..... sramota

Pozdrav
Old 18-04-2008, 12:38 AM   #34
Dexxy
Pro Member

Dexxy's Avatar

STATUT - Pravila ponašanja

ČLANOVI

1. Svaki clan je duzan da se prema drugima odnosi sa postovanjem. Pozeljno je da svaki novi clan naucen onim sto je procitao na forumu pomogne onim novopridoslima i da ih, ukoliko postoje slicne teme uputi na iste odakle mogu da nauce trazeno...Pokusajte biti samokriticni...

2. Zabranjeno je svako nipodastavanje ili vrijedjanje drugih clanova, prikriveno ili otvoreno (implicitno ili explicitno). Takva ponasanja se nece tolerisati, sadrzaj uvrijedljivih poruka ce biti trenutno brisan, a odgovorni ce snositi sankcije (privremen ili trajni ban)...Vrijedjanje na nacionalnoj, vjerskoj, i drugoj slicnoj osnovi ce rezultovati trajnim trenutnim odstranjivanjem sa foruma. Ne podrzavajte "zaracene" strane i najbolje, ne mjesajte se...Ima onih koji su zaduzeni da rjesavaju takve probleme.

3. Izbjegavajte price koje nisu usko vezane za temu i sekciju. Time cinite sadrzaj diskusija preglednijim, jasnijim, a bitne podatke i informacije pristupacnijim i laksim za pronalazenje. Neka vas ne mrzi da, ako skrenete sa neke teme, za neki off-topic otvorite novu temu u sekciji razno (skroz na dnu). Time forum cinimo mnogo korisnijim novopridoslima i onima koji tek krecu da se bave tematikom koju ovaj forum obradjuje.

MODERATORI

4. Moderator je duzan da se ponasa u skladu sa svojom funkcijom, da djeluje pomirljivo, stalozeno i pronicljivo u "vrucim" situacijama...Jednom rjecju da odrzava red.

Dexxy is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2008, 12:43 AM   #35
AVaX
Stara Rumski Elita 2003.

AVaX's Avatar

@Lesha

Matori, s'kojim pravom ti pokreces temu u kojoj samo hoces da kazes da nesto ne volis?! Sta se to nas ovde tice?!
Old 18-04-2008, 12:44 AM   #36
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Opet lupetas ...... znas i ti .... kao i svi kad si u poslu ..... ako nemas oci , nije moj problem ... ako imas , onda ih koristi za ono za sta sluze ..... gledanje ....

Vidim ti si u poslu ubilo se,sve prsti kako radis toliko si zauzet da nemozes pos dnevo ove da pustis.

Nisi glup i necu te shvatati kao glupog ...ali opet ti kazem , ta retorika je ogranicena i prevazidjena ...... naravno da si rekao .... procitaj svoj post , pa ces videti .....

???????????????

Nije ni tebe niko pomenuo ni u jednoj prici o narodnjacima pa si se nasao prozvan da u svakoj budes kao sto kazes " mirodjija " ...... niko te nije prozvao ni u ovoj ..... niti si otac , vaspitac ili lokalni mudrac pa da se obracas tim tonom nikome .....

E vidis tu je greska,svojoj deci jesam otac,zbog njih i pricam.Ti o tome verovatno pojma nemas nazalost.Vadis iz mog konteksta kako tebi igra,Napisi da su se drogirali i u RAdovicu,Kst-u.Skc-u i na mnogim drugim mestima,ti si covek sveznalica cudo ne pamtis.

Kako ti znas kakvo je ovo nekada bilo mesto ?????

Jbg,u pravu si ne znam za godinu dana imam samo 200 postova,nisam bio privrzen kao ti pa da pisem,danima i nocima jbg morao sam nesto i da radim.

To je tvoja verzija dogadjaja i opet ( ako nisi mudrac ) ne znas kako bi neko reagovao na madonin set .... to sto projektujes tvoje komplekse , niko nije kriv ......

Alo producent...pa ko je ovde iskompleksiran majke ti.Ko ovde samo pljuje i prica prazne price,ko je u svakom post glavni?Ko producentu?

A i da sudis koga treba da bude sramota ...... osim ako mi nisi cale .... zaobidji me te teorije

Nisko,matori mnogo....Ovo je sramota,kompletan post je velika sramota za vas znalce.Izvinjavam se

Pozdrav
Takodje
master29 is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2008, 12:46 AM   #37
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Ma sve je ok ..... nego se iznerviram kad neko nadje da popuje i dadeli svemirsku mudrost , a niko ga nije ni pomenuo u prici ..... sramota

Pozdrav
Pa ko je tebe mirodjijo pomenuo,kako te bre nije sramota.O cemu ti pricas majke ti??????Ja sam rekao sasvim drugom coveku sta mislim i to je moje pravo,nesmete da vredjate i ponizavate ni crnog ciganina ako je covek,o cemu ti pricas bitno je da si nesto rekao,strasno.
master29 is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2008, 12:52 AM   #38
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
nesmete da vredjate i ponizavate ni crnog ciganina ako je covek
Pa sta bi drugo bio, ako je ciganin???? Naravno da je covek!!!

Ogranici raspravu... ako vec vredjas ljude, a kao bunis se zato sto je neko uvredjen i to radis na vrlo licnom nivou, ne moras bas da koristis i nacije, vere itd... usput, to je i zabranjeno, cak i u pricaonici.
Old 18-04-2008, 12:54 AM   #39
Max
Pro Member

Quote:
Vidim ti si u poslu ubilo se,sve prsti kako radis toliko si zauzet da nemozes pos dnevo ove da pustis.

Kad nemes informacije , pozeljno je da se i ne izjasnjavas o drugim ljudima , ne znas sta koga radim .... a i ne treba da te bude briga .....

A svaki dan slusas sta radim ( hteo ne hteo )

ZNaci pitaj kad ne znas jer u suprotnom ne pises bas pametno

Quote:

???????????????.

Znao sam da neces shvatiti ....... nema veze

Quote:
E vidis tu je greska,svojoj deci jesam otac,zbog njih i pricam.Ti o tome verovatno pojma nemas nazalost.Vadis iz mog konteksta kako tebi igra,Napisi da su se drogirali i u RAdovicu,Kst-u.Skc-u i na mnogim drugim mestima,ti si covek sveznalica cudo ne pamtis.

E pa onda budi otac svojoj deci , a druge ljude pusti na miru ...... dosta znam , dosta i pamtim .... ne brini

Quote:
Jbg,u pravu si ne znam za godinu dana imam samo 200 postova,nisam bio privrzen kao ti pa da pisem,danima i nocima jbg morao sam nesto i da radim. .

Neko moze i da radi ceo dan pa da ima mentalne snage da napise koju i da pomogne nekome

Quote:
Alo producent...pa ko je ovde iskompleksiran majke ti.Ko ovde samo pljuje i prica prazne price,ko je u svakom post glavni?Ko producentu?.

Alo ovcama u svom kraju ..... ne znam o kome pricas .... ne javljam se cesto , ako nemam sta da kazem .... a vise mi je dosta lenjih ljudi koji ne znaju da koriste search i po 2000 puta postavljaju isto pitanje ....

Quote:
Nisko,matori mnogo....Ovo je sramota,kompletan post je velika sramota za vas znalce.Izvinjavam se.

Nije sramota ne znati ..... ima dosta shtiva na netu da se procita ..... izvinjenje prihvaceno

Pozdrav

Pozdrav

[/quote]
Old 18-04-2008, 12:55 AM   #40
Max
Pro Member

Quote:
Pa ko je tebe mirodjijo pomenuo,kako te bre nije sramota.O cemu ti pricas majke ti??????Ja sam rekao sasvim drugom coveku sta mislim i to je moje pravo,nesmete da vredjate i ponizavate ni crnog ciganina ako je covek,o cemu ti pricas bitno je da si nesto rekao,strasno.
Govorim o proslom postu .... a i o svakom u kome se pomenu narodnjaci ..... kao da si " narodnjak policija " ....

Pozdrav
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules